Hvordan vælger du de rigtige gardinestænger?

Når det kommer til vinduesbehandling, har de fleste mennesker en tendens til at give relativ betydning for indretningen af ​​vinduet, hvilket er gardinerne. Farven, stilen, udskrifterne, teksturerne osv. Screenes i detaljer, inden det endelige valg er lavet. Men når det kommer til gardin stænger, folk generelt har tendens til at overse og bare vælge nogen gardinstang, de kommer på tværs. Men det må nævnes, at en gardinstang er et afgørende element i vinduebehandling, som er i stand til at give den meget ønskede efterbehandling.

Du vil være glad for at vide, at gardinestænger er tilgængelige i et stort udvalg af størrelser, stilarter, design, finish samt priser. Her er en liste over retningslinjer for at hjælpe dig med at vælge de rigtige gardinstænger -

Først og fremmest skal du bestemme det sted, hvor du skal montere gardinstængerne. Dette vil igen variere med den type gardin du anvender. Få gardintyper ser godt ud, hvis de hænges over vinduesrammen, mens mange er hængt inde i vinduesrammen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan vælges gardiner til karrevinduer
  • Sådan vælges gardinpoler
  • Hvordan man vælger brusegardiner til dit badeværelse

For det andet skal du bestemme design og stil på gardinstangen. Da gardinstenger er tilgængelige i et stort udvalg, har du mange muligheder for at vælge fra. Vælg en dekorativ stang, hvis stængerne skal monteres over vinduesrammen, mens du vælger en traversstang, hvis du hænger gardiner, som er lukket med en akkord. Derudover anbefales det også at evaluere stangens materiale. Sørg for, at stangen er lavet af et materiale af god kvalitet og passer til det klima, du bor i. Uanset om du er opmærksom på det eller ej, men koldt, varme, støv og fugtighed er alle kendt for at påvirke gardinstænger. Desuden skal du også kontrollere, at de gardinestænger du vælger, passer godt sammen med indretningen af ​​rummet.

For det tredje skal du beslutte dig for den størrelse spacer du ønsker at ansætte. Dette afhænger dog typisk af den type gardiner du hænger på. Ringe og kroge er de to fælles typer af rum, som normalt anvendes.

Endelig skal du vælge finials for gardinstængerne. Finaler er intet andet end dekorative stykker, som er fastgjort til begge ender af stangen. Du vil være glad for at vide, at disse også er tilgængelige i et stort udvalg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar