Sådan vælger du det rette kvarter for dig og din familie

Hvor vi vælger at slå sig ned og plante, er vores rødder lige så vigtigt som det hjem, hvor vi dyrker vores liv. Et godt hjem er ofte så på grund af, hvor hjemmet er fysisk placeret. Som homebuyers er det derfor lige så vigtigt at bemærke, at du ikke kun køber et hjem, men i det væsentlige køber du en del af dit kvarter.

Hvor dit hjem er placeret er lige så vigtigt som dit hjem selv.

Uanset om du er en første gang homebuyer eller flytter til en anden del af landet, er det vigtigt ikke kun at se på boliger til salg, men for at se nærmere på din potentielle fremtidige by og kvarter. Vi har en tendens til at have disse romantiserede, forudfattede forestillinger om, hvordan vores perfekte hjem vil være, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på alt, der omgiver dit drømmehus.

Køb med dit hoved såvel som dit hjerte.

Jeg talte for nylig med Betty Shepard, en ejendomsmægler med forsigtighedsrev og rosen i Mount Laurel, New Jersey, som fortalte mig, at "købere tendens til at være for følelsesladet, når de handler for deres hjem. Det er vigtigt at se på køb af et nyt hjem fra et investeringssynspunkt."Hun fortæller betydningen af ​​at forske i forskellige kvarterer af interesse. ”Find ud af, hvad boligmarkedet er som i dit bestemte område eller områder af interesse, Siger Shepard. Vær opmærksom på, om et bestemt område har økonomisk hældning eller nedgang. Med de indsamlede oplysninger vil et hjem være i stand til at vurdere, om deres køb vil vise sig at være en god finansiel investering.

Udnyt internettet.

Læg noget tid til at lave noget forskning online. Din ejendomsmæglers hjemmeside kan være en værdifuld kilde til information om din by og alt, hvad den har at tilbyde, samt information om skolerne og deres præstationer og rangordning i staten. Sørg også for at besøge din bys hjemmeside, hvis der er en.

Besøg dit nye kvarter eller by.

Tag dig tid til at tilbringe lidt tid i byerne af særlig interesse. Lær kendskabet til landets følelse og landskab. Dette kan være sværere at gøre, hvis du er midt i en arbejdsrelateret flytning, men hvis du kan, skal du prøve at gå i det mindste rundt omkring i downtownområdet og køre gennem kvartererne. Hvis du har børn med travle weekendplaner, kan det være særdeles svært at gøre, men det kan også være afgørende at finde de områder, der giver det bedste for dig og din familie. Hvis du kan, kan du prøve en lokal restaurant, gøre noget vindue shopping og tale med lokalbefolkningen for at få en følelse af, hvad de mener gør deres by så speciel.

Kør igennem i forskellige tidspunkter af dagen.

Shepard mener det er særligt vigtigt at køre gennem kvarterer af interesse på forskellige tidspunkter af dagen. Nabolaget er dejligt i den stille eftermiddag, men er det stadig stille og roligt i løbet af rushtid eller om natten? "Jeg undersøgte potentielle kvarterer til min klient, og jeg besluttede at køre tilbage til dette ene nabolag om natten, og jeg var overrasket over, hvor mange lastbiler der blev parkeret på gaden. Jeg vidste på det tidspunkt, at mine klienter og jeg ville skulle omdirigere vores fokus, "sagde hun til mig.

Lav en liste.

Lav en liste over, hvad der er vigtigt for dig. Ligesom du laver en liste over, hvad du gerne vil have i dit hjem, lav en liste med hvad du vil have i dit kvarter - vær sikker på at bemærke, hvad der er afgørende og hvad du kan ofre. Har du en familie eller har du planer om at starte en? Er skolesystemet vigtigt for dig? Hvis du er forælder, kan du sørge for, at du barn eller børn skal besøge skolen og møde med rektor.

Ligesom kvarterer adskiller sig i personlighed, er ingen to skoler lige ens. Vil du eller din ægtefælle pendle til arbejde? Har du brug for at bo inden for en vis nærhed til en motorvej eller nær en togstation? Pendler du til en storby? Hvis du gør, er der en grænse for din rejsetid? For de af jer, der vil pendle, om i bil eller tog, til arbejde, rådgiver Shepard en prøveperiode. Tag dig tid til at teste pendlen. Vil det være muligt eller vil det bare tage for lang tid?

Overvej din livsstil.

En anden vigtig ting at tage i betragtning er livsstil. Er du og din familie aktiv? Er det vigtigt, at du er i et kvarter, der er godt for at gå, løbe eller cykle? Har du brug for at være tæt på områder af kulturel interesse som museer, universiteter, restauranter og shopping? Hvor vigtigt er det for dig at du er tæt på en købmand, bank og tankstation. Disse kan virke som små problemer, men til en travl mor til en stor familie kan nærhed være alt.

Se hele vejen rundt om dit hjem.

Vær opmærksom på dine omgivelser. "Jeg fortæller mine klienter at betale så meget opmærksomhed på ydersiden af ​​deres hjem som de gør indvendigt," siger Shepard. "Sørg for at stille dig selv spørgsmål som hvad er udenfor som? Hvad er naboens egenskaber som? Er naboerne for tætte til komfort, eller vil du gerne have dine naboer tættere på? Vær opmærksom på alt - alle de små detaljer. "Ofte når man køber et hus, køber man ind i et kvarter.

Hvis du kan, tag dig tid til at tale med naboer.Har de børn? Har du børn? Er disse mennesker du kan se jer komme sammen med eller endda blive venner med? Forhåbentlig vil du efter alle de lange timer med forskning og legearbejde ikke kun finde dit drømmehus, men det perfekte kvarter, der passer bedst til dine interesser og din livsstil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar