Sådan rengøres basisplader - en hurtig og nem rengøringsvejledning

I nærheden af ​​sommerferien er der sandsynligvis masser af dele af dit hus, der har brug for lidt opmærksomhed. Baseboards er et af de ofte oversete områder, der skal rengøres så meget som (hvis ikke mere end) alt andet. I nærheden af ​​bevægelsens bevægelse i hjemmet og placeret lavt for at fange alt frit faldende mad, maling, lim osv., Vil de helt sikkert drage fordel af nogle TLC. Her er nogle enkle ideer til, hvordan man hurtigt og nemt rengør bordplader.

Her ser en del af baseboard ud i vores spisestue. Det er lidt uslebne.

Til at begynde med bruger jeg en tør tandbørste til at skrubbe et svært tilgængeligt hjørne. Tip: Hold børsterne i overensstemmelse med kurvets krumning for mere effektiv rengøring.

Brug babyservietter eller et lidt fugtigt papirhåndklæde til at løbe langs alle overfladerne på grundpladerne for at rense det let aftagelige snavs. Prøv at matche din fingerjustering, uanset hvor overfladen af ​​basispladen er: tips af flere fingre til buet eller kontureret, kød af en eller to fingre til fladere sektioner.

MoreINSPIRATION
  • Sådan rengøres en opvaskemaskine: En hurtig og effektiv månedlig praksis
  • Sådan rydder du Vinduespor for at være rystende
  • Sådan rengøres vægge: Nitty Gritty på rengøring malet, tapet og panelerede vægge

For tørrede gunk pletter, er dine fingre måske ikke nok til at fjerne dem. Brug enten en tør eller let dæmpet børstehårsbørste, f.eks. En rengørings tandbørste, til forsigtigt at skrubbe området, indtil stedet er løsnet.

Nogle pletter, som f.eks. Sorte mærker fra sko, kan have brug for lidt ekstra rengøringshjælp. Sprøjt noget mildt rengøringsmiddel eller sæbevandemiddel op på stedet og lad det sidde et øjeblik eller to. Tør eventuelt overskydende rengøringsmiddel ud, som straks ruller på gulvet. Brug derefter din rengørings tandbørste for at se om stedet går overalt. Denne sorte plet gik ganske let væk, men det skrabet udseende sted ved siden af ​​det (synligt til venstre for den sorte plet i disse fotos) gjorde det ikke. Det vil kræve maleri over det, tror jeg.

Når al rengøring er færdig, kør et tørt håndklæde over hele bundpladen (løber vandret) for at fjerne eventuelle våde pletter eller rester af støv.

Helt færdig! Dine bundplader skal se godt ud.

Dette er virkelig et smukt tilfredsstillende rengøringsjob, da snavsen som regel ikke er så svært at fjerne, og den rene basisplade giver bare et godt poleringstryk til hele huset. Glad rengøring!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar