Sådan konverteres en garage til et levende rum

Hvis du søger at udvikle mere boligareal i dit hjem, så udnytter pladsen i en garage sandsynligvis en af ​​de nemmeste måder at opnå det på. Tilføjelse til dit hjem uden omkostninger ved nybyggeri, en garage konvertering er et forholdsvis enkelt DIY projekt. Ombygning af en garage kan give den ekstra plads, du har brug for at tilføje en spisestue, en stue eller en hule. Ofte ændres garager for at tage højde for en specialfunktion, som et spilrum eller et hjemmekontor.

Arbejde med det rum du har.

Hvis du har en stor garage, der kan rumme flere køretøjer, og som har en anden etage, er det måske ikke den ideelle løsning at konvertere til et ekstra boligareal. Større ejendomme kan devalueres, hvis de ikke har en dedikeret plads til bilopbevaring. Kun konvertere din garage, hvis det ledige rum er til en præmie. Det er derfor, at de fleste garagekonverteringer foregår i byområder og forstæder. Det er altid værd at kontrollere med de lokale myndigheder, at du har tilladelse til at vende din garage til en ny brug.

Hjælpeprogrammer.

De første ting, du skal overveje, er de værktøjer, du har brug for i det nye boligareal. De fleste garager har elektrisk belysning, men lidt andet. Elene vil sandsynligvis blive opgraderet, og du vil sandsynligvis nødt til at ansætte specialiserede entreprenører, hvis du vil kræve VVS og gas. Afhængigt af den brug, du skal sætte den nye plads til, vil det være værd at overveje datanetværkskabler og et telefonpunkt også.

Døråbninger.

MoreINSPIRATION
  • Sådan transformeres garagen til et boligareal
  • Double Garage Design Ideas
  • Sådan skifter du en beskidt garage til et køligt bilag

Når du først har oprettet en grundplan og markeret eventuelle underafdelinger i garagerummet for at skabe værelser, bør du overveje, hvad du skal gøre om garagedøren. Fjernelse af det og mursten op ad indgangen vil betyde garagen er svært at konvertere tilbage. Det er en god idé at holde garageporten, så rummet ser ud på samme måde udefra, men på indersiden dækker det med et isolerende materiale for at skabe en falsk mur. Alternativt gør du en dybde af rummets tidligere funktion og installerer en opvarmet glasdør, der tyder på rummets tidligere liv.

Gulvbelægning.

Fordi de fleste garagegulve kan være kolde, vil det gøre dit nye værelse ubehageligt og kunne være dyrt at varme. For at løse dette problem skal du hæve rummets gulv fra garagenes beton for at give et hulrum til isolering. En simpel foranstaltning er at konstruere en ramme, der sidder over gulvet fra tømmer for at danne et gitter. Fastgør krydsfinerplader til toppen af ​​gitteret ved at spyere dem på plads. Over denne nye gulvflade kan du installere ethvert konventionelt gulvmateriale, der passer til dit værelse, fra vinyllaminat til tæppe med underlag.

Multi-funktion Garage konverteringer.

Hvis du vil have din garage til at tjene mere end et formål, skal du altid gå på kompromis med et klart design. Men at lave et sommerhus, som du kan bruge som boligareal i de varmere måneder, mens du beholder et bilopbevaringsområde til vinterperioden, er noget, der kan opnås, med omhu. Selv om du sandsynligvis ikke vil bruge plads til to funktioner på én gang, er det bedst at lave to forskellige zoner til twin-brugerne. Opbevar din bil i en ren tilstand kun på den ene side af garagen, og sørg for, at enhver olie, der kan dryppe, samles på en bakke. Installer et gulv, der passer til et køretøj, men vil give en varm følelse om sommeren.

Husk, det var en garage.

Ikke alle garager er standardstørrelser. Uanset hvilket nyt rum du designer for, husk at dette er et konverteringsprojekt, ikke en ny bygning. Så brug garageens ejendommelighed og lav et designelement af enhver ekstra højde eller gulvplads garagen giver dig. Forklædning af rummets tidligere brug vil sjældent være overbevisende, så prøv ikke for hårdt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar