Sådan opretter du et georgisk kolonialt hjem interiør

Dette køkken er et godt eksempel på, hvordan vi får vores moderne hjem til at mimicere det georgiske koloniale design. Billedkilde: Twist Interior

Colonial dekoration begyndte som en rustik, håndbygget og robust design, der udviklede sig over 300 år til en yderst udsmykkede og overdådige indretning. Denne interiør stil begyndte med rustikke smag, fordi den stammer tilbage til de første amerikanske bosættere i det 17. århundrede-bosættere, der var tømrere og lavede deres egne møbler. Disse bosættere stammer hovedsagelig fra England, hvor meget af deres smag var stærkt påvirket.

Hurtig frem til dagens koloniale indretning, og du har et stort udvalg af indretningsmøder, der varierer fra simple trædesigner helt til rig, overdådig indretning, der er fyldt med Chippendale og Queen Anne antikviteter. Sidstnævnte er den største indflydelse på at drive georgiansk kolonial indretning. Georgian Colonial design daterer sig tilbage til King George I's regeringer gennem IV. Som man kan forestille sig, er der mange forskellige design, der påvirker denne faktor i denne store tidsperiode.

For at opsummere det er Georgian Colonial en traditionel og tidløs stil, der er værd at replikere. Dens antikke fyldte, elegante hjem med vinduer draperet i overdådige silke, og borde med den bedste sterling sølv ville gøre dronning Anne til at føle sig elegant hjemme.

Lad os tage et kig inde i dette smukke Georgian Colonial-hjemmedesign for at se, om vi kan efterligne håndværk og elegance i denne tidsperiode i vores eget hjem:

Formelle spisestuer som denne findes i alle georgiske koloniale designs. Billedkilde: Periode Architecture Ltd.

Georgian Antikfyldte Værelser

Georgian Colonial Homes var fyldt med høj kvalitet antikviteter. Queen Anne, Chippendale, Hepplewhite og Sheraton møbler stilarter var blandt de mest populære. Møbler skinnede af godt poleret træ og værelser blev samlet i en formel stil, hvor rod ikke var almindeligt.

Alt havde et sted og stilarter var ikke blandet - de var alle de samme af høj kvalitet æra. Nogle af de mindre rige mønstre kan have mere rustikke antikke huse i stil, men forbliver elegant på en hyggelig måde.

Naturligvis, da træ var så rigeligt, var det vant til at lave alle disse fine møbler. Til high-end møbler blev valnød, kirsebær og ahornskov brugt. For den enklere indretning var fyrretræ og birkeskov go-to-tekstil. De højere kvalitet stilarter featured udsmykkede udskårne og buede ben, mens de mere rustikke stilarter fremhævede store rektangulære plank boards. På nogen måde havde disse historiske huse træ overalt og møblerne var altid velfremstillede. Når du er færdig med at læse denne artikel, kan du også gerne læse historiske hjem og hvorfor de stadig fanger vores hjerter.

Dette er et dejligt eksempel på et antikfyldt georgisk koloniale stue. Billedkilde: David Jones Architects

Koloniale farver

Colonial tider var bløde og dæmpede. Det var almindeligt, at farverne blev hvidkalkede, hvilket resulterede i en meget luftig følelse. Blegne ferskner eller pinks, dæmpede greens, bløde blues, gule, brune og taupe var blandt de mest almindelige farver.

For at opnå dette udseende i dit eget hjem foreslår vi at vælge farver, der ikke er mættede. I stedet skal du vælge bløde, elegante farver, der kan findes i naturen. Det kan være med til at spørge din lokale malingbutik, hvis de har en række arvsmalerier og fortælle dem den stil, du forsøger at opnå. I det væsentlige finder du den farve, du elsker, men vælg den letteste, blødeste nuance i dette interval (normalt den første nuance på farveprøven).

Tag et signal fra billedet, der er vist nedenfor. Gardinerne er en blød, elegant fersken, og væggene er en smuk gråhvid med et strejf af lysegult. I denne hyggelige sommerhusstil er træmøblerne enklere og mere rustikke i styling. Hav det sjovt at vælge feminine, bløde farver for at opnå dit personlige Georgian Colonial design.

Den bløde farvepalette ses almindeligvis i Colonial Interiors. Billedkilde: Sara Tuttle

Koloniale arkitektoniske buer og trims

Fransk aristokratisk stil og klassisk græsk arkitektur havde en stor indflydelse på georgisk kolonial arkitektur. Gips og malet træstøbning blev brugt i overflod i disse boliger. Væggene blev bogstaveligt dækket fra gulv til loft i en form for trim.

Orante dado skinner, paneler, billedskinner, cornices og crown molding var alle almindelige vægelementer. Uddybte døråbninger, som det ses på billedet nedenfor, var også en fælles funktion - muligvis et nøgle til et græsk designelement.

De fleste trimmer blev malet en offwhite farve og vægpapir blev også almindeligt i de senere år. Dæk dine vægge i disse udførlige trimme for at opnå et ægte georgiansk kolonistil hjem. Du vil blive overrasket over, hvor godt disse udsmykkede arkitektoniske træk kan udfylde et værelse.

Trimearbejdet i georgiske koloniale hjem var altid udførligt. Billedkilde: Billeder Publishing

Georgian Colonial Design Egenskaber og tilbehør

Som du sikkert kan fortælle fra ovenstående billeder var georgiske koloniale hjem overvejende subtile og bløde i design. Alt havde en delikat natur gennem udsmykkede udskæringer, kurver og trimmer.

Vinduer blev dækket af gulv-draperingspaneler, der fremhævede trimmer og kvaster. Vægge var dækket af udsmykkede træværk og olie malerier i forgyldte rammer. Møbler havde buede ben, udskårne klo fødder og elegante linjer. Stoffer var bestemt delikat, med crewel arbejde og broderi arbejde. Belysning var udsmykkede og blev draperet i krystaller.

Alle disse finespun funktioner skal tilføjes for at opnå et realistisk georgisk koloniale hjem. Billedet nedenfor er en god måde at få et mere moderne køkken til at blive feminin og noget georgisk kolonial i design.

Dette dejlige køkken har de bløde træk af georgisk kolonial design. billede Kilde: IBD NJ

Georgian Colonial design dækker århundreder af indflydelse og verdensomspændende designelementer. Fra aristokratisk fransk design til græsk design - der er mange designelementer, som du kan bruge til at passe til dine individuelle smag. Uanset om du elsker et overdådigt interiør eller en mere rustik sommerhus stil, kan du have et georgisk koloniale hjem interiør.

Følg blot de ovennævnte designelementer: koloniale antikviteter (rustik eller elegant), bløddæmpet farve, arkitektoniske trimmer og buer og feminint tilbehør. Når de kombineres, vil disse elementer af design resultere i et dejligt georgiansk kolonistil, hvis stil vil overgå enhver tendens.

Elsker du Georgian Colonial design? Eller kæmper du stadig med at bestemme, hvilken indretningsindretning der tilhører dig? Hvis det er tilfældet, overvej at læse, hvordan du identificerer din egen udsmykningsstil for nogle nyttige råd.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar