Sådan opretter du et soveværelse på din hems

Hvis du er heldig at have et loft i dit hjem, hvis du ikke har konverteret det allerede, kan du gå glip af den primære ejendom til et soveværelse. Et loft på soveværelset giver dig mulighed for at få privatlivets fred, optimal udsigt udefra, og du kan gøre krav på denne ekstra firkantede optagelse, hvis du beslutter dig for at sælge dit hjem. Hvis du vil vende dit loft i et soveværelse, her er nogle tips til at se om det virker til dit hjem og livsstil.

  • Er loftet levende for dig? Mens ideen om loftet lever lyder fabelagtig, skal du sørge for at du er klar til overgangen fra hovedetagen. Mens mange mennesker nyder deres soveværelse på toppen af ​​huset for ro, mange kan ikke nyde klatre op ad trappen. Hvis du har små børn, vil du måske ikke være langt fjernet på en anden etage. Selv om du har teenagere og en stor familie, kan loftet være Nemlig hvad du har brug for! Vurder din familie livsstil og opbygningen af ​​din loft i forhold til andre dele af hjemmet for at afgøre, om et soveværelse loftet vil passe.
  • Hvad skal det tage for at konvertere? Det næste skridt er at bestemme, hvor meget arbejde, omkostninger og hus renovering det vil tage for at omdanne dit loft til et soveværelse. For ældre huse skal opvarmnings-, ventilations- og klimaanlægget køres til loftet og muligvis rør af rørledninger. For mange boligejere er udgifterne til at skulle køre nye tjenester til loftet minimalt i forhold til fordelene ved ekstra plads og funktionalitet. Før du kommer i gang, spørg en entreprenør eller en hjemmeforbedrings professionel til at hjælpe dig med at estimere omkostningerne. Husk, at investeringsafkastet (ROI) kan give dig flere penge tilbage end du investerede i den første konvertering.

  • Bring i naturligt lys: Da loftet er øverst i hjemmet, bør alternativet til naturligt lys være prioriteret. Mens mange boliger ikke har ovenlysvinduer, kan andre muligheder som dormer-vinduer, der ligger i loftet på loftet, i modsætning til loftet og endda solrør installeres for at bringe lys ind på soveværelse loftet. Sammen med naturligt lys bør synspunkter udefra overvejes, da mennesker trives med at se dagslys og frisk natur dagligt. Få fuld fordel af højden og visningerne, du er øverst i verden, bogstaveligt talt!

  • Afspil skønheden med indretning: Loftet er smukt af mange grunde. En af de største er de smukke arkitektoniske linjer i loftet tagliner, som igen er dit soveværelse lofter. Spil disse op med smuk farve på væggene og læg vægt på at fremhæve dit lofts arkitektoniske rum. For mindre loftsrum, brug lettere farver og til loftsrum med naturligt lys til at hælde ind, overvej at tilføje mørkere accentvægge, hvor sengen vil være at føje et brændpunkt til dit rum.

Attics, der omdannes til master soveværelser har så meget potentiale. De kan være en skjult skat gemt væk fra resten af ​​huset, og de kan se ud på verden for maksimal nydelse. Hvis du forsøger at bestemme hvad du skal gøre med dit loftrum, skal du tænke på at konvertere det til et soveværelse. Udnyt pladsen, før et andet medlem af dit hus vil bruge det til deres teenage rock band!

Freshome læser har du et loft soveværelse? Har du nogensinde tænkt på at sætte en i dit hjem? Vi vil gerne høre dine kommentarer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar