Hvordan man opretter en romantisk soveværelse til Valentinsdag?

Gør Valentinsdag specielt i år og vis din kærlighed ved at dekorere soveværelset til din kæreste. Der er ingen grund til at planlægge nogle store ændringer. Arbejd med hvad du har og lad inspiration komme din vej. Vi har et par ideer, der kan hjælpe. Alt du skal gøre er at vælge din favorit.

De-røre rummet.

Dette lyder ikke meget romantisk, men du kan ikke planlægge en romantisk soveværelseindretning uden at rense rummet først. Tag alt ud der ikke tilhører der. Når rummet er kladdfrit, rent og organiseret, kan du begynde at tilføje alle de specielle accentdetaljer.

Skift til svagt lys.

Hvis du ikke har gjort det endnu, er det nu den perfekte tid til at skifte til svag lys og for at gøre dit soveværelse ser romantisk ud uden nødvendigvis at gøre andre store ændringer. Lav en beroligende stemning og indstil den rigtige tone.

Dekorer med stearinlys.

Hvis du ikke vil gennemgå alle problemer med at skifte til dæmpbare lys, kan du vælge at dekorere med stearinlys. Lyser rummet, skaber kontaktpunkter og gør hele rummet til en romantisk krog for kun de to. Men pas på, hvor du lægger lysene og husk: Sikkerhed først.

Et par tip af rødt.

Rød er farven på lidenskab, bl.a. benyt lejligheden til at ændre stemningen i soveværelset ved at indføre et par røde accenter. Måske kan du få nogle nye pudebetræk til denne lejlighed eller dekorere med røde blomster.

Få en ny seng.

Valentinsdag kan være en mulighed for dig at slippe af med den gamle, grimme seng og få en ny. Det ville være en fantastisk overraskelse for din elskede og en investering, du vil begge sætte pris på i de kommende år. Overvej nogle flere romantiske muligheder som en baldakin, en himmelseng og endda en runde seng. Hvis du ikke er forberedt på denne form for forandring, kan du genopfinde den seng du allerede har, måske få et nyt hovedgærde eller tilføje loftsduggardiner.

Nyt sengetøj.

Få satin eller silke strøelse til Valentinsdag og fokus på at skabe en sexet legeplads for dig og din partner. Du kan også fokusere på farve i stedet for stoffet. Prøv rødt, hvis du vil have rummet til at se lidenskabeligt eller lilla eller guld, hvis du foretrækker luksus og glamour.

Romantisk væg indretning.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan til at dekorere dit soveværelse til Valentinsdag?
  • Top 20 Romantiske Soveværelse Designs til Valentinsdag
  • 10 tips til at skabe et romantisk soveværelse til Valentinsdag

Vægindretningen har en stor indvirkning på det samlede udseende af et værelse. Så hvis du har lidt fritid, kom med en måde at sætte en romantisk stemning på dit soveværelse ved at indramme nogle billeder af dig som et par eller ved at skabe noget mere originalt, sådan denne sommerfuglmuren indretning.

Dekorer med snorlys.

Form din strengbelysning ind i et træ og dekorér en af ​​væggene i dit soveværelse. Det tager lidt tid, men det er værd at gøre.

Vend rummet til en kærlighed fæstning.

Brug stof til at dekorere loftet og væggene i soveværelset. Vælg en farve, der viser din passion og kærlighed. Rød ville være dejligt, men du kan også spille med andre nuancer.

Dekorer fra hjertet.

Du kan bruge klichéer som hjerteformer til at dekorere soveværelset og få det til at se originalt ud. Nøglen er subtil. Et hjerteformet spejl kan se godt ud på en væg, og man kan også finde måder at medtage denne dejlige form på andre måder.

Et specielt hovedgærde.

Tøj din seng med et specielt udseende hovedgærde. Det kan være noget midlertidigt, udformet specifikt til denne lejlighed. Du kan lave et stofdæksel til dit eksisterende hovedgærde eller dekorere det med temaelementer.

Et nyt lag maling.

Ser dit soveværelse ikke ud som om det kunne bruge et frisk lag maling? Hvorfor ikke foretage en forandring lige nu og vedtage en mere romantisk og lidenskabelig tilgang, ændre hele stemningen i rummet. For eksempel maling en af ​​væggene rød. Og da dette ikke er en særlig afslappende farve, skal den være væggen bag sengen.

Dekorer mantelen.

Hvis du har en pejs i soveværelset, er det allerede temmelig romantisk. Du kan forbedre den romantiske stemning ved at dekorere kappen med noget håndlavet eller med stearinlys og andre accent detaljer.

Spil med teksturer.

Gør soveværelset mere hyggeligt og mere indbydende end normalt ved at indføre nogle nye teksturer. Prøv faux pels, fløjl eller velour. Bløde, rige stoffer kan bruges til dyner, tæpper, pudebetræk osv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar