Sådan bringes romantik ind i soveværelset gennem himmelseng

Der er ingen tvivl om, at canopy senge kan gøre noget rum ser romantisk ud, uanset stil og den omgivende indretning. Uanset om sengen har gardiner eller ej, er effekten stort set den samme. Og på trods af at baldakiner har en meget specifik type design, er de meget alsidige og kan tilpasse sig en række forskellige decors og miljøer.

De champagnefarvede gardiner skaber en rigtig god kulisse for alle de hvide elementer, specielt kombineret med alle de bløde tuftede accentmøbler. Baldakinen skiller sig ud med sin mørke ramme, men gardinerne blødgør udseendet og bringer hele indretningen sammen smukt.

Dette er et andet godt eksempel på, at baldakinerne ser særligt smukke ud i en neutral og varm indretning. Dette soveværelse har et eksotisk udseende med alle teak accenter og den bløde belysning. Elsker satin gardinerne og den måde de omslutter rummet. Den hvide afdækning dækker pladsen og giver soveværelset et afslappet udseende.

I dette tilfælde er baldakinen fastgjort til loftet. Det er ikke den mest praktiske indretningsløsning, da det stort set betyder, at sengen altid vil forblive i det pågældende sted, men det ser absolut ud til at være elegant. Den hyggelige krog ved siden af ​​sengen gør rummet føles endnu mere hyggeligt.

MoreINSPIRATION
  • Canopy senge er tilbage skaber et soveværelse føler mere afslappende, behagelig og hyggeligt
  • Tilføj Elegance Med Canopy Beds
  • DIY Canopy Beds Bring Magic til dit hjem

De rene gardiner blev fastgjort til baldakinrammen med snorbånd. De berører tilfældigt de gulvdannende folder. Sengetøj og baldakinerne matcher vinduesbehandlingerne, en interessant måde at give rummet et sammenhængende udseende.

Canopy rækværk kan fastgøres til loftet og på denne måde kan du omdanne en almindelig seng til en baldakin. En genial og enkel måde at bringe romantik ind i lokalet. For en moderne stemning skal du inkludere et par fedfarvede accent detaljer, som kan komme i form af kastepuder eller endda vægbehandlinger.

Gå til en hvid hvid indretning med træ accenter for at gøre et lille soveværelse føler mere rummelig og åben. Baldakinen kan være fokus på rummet. Du kan binde gardinerne til rammen eller plakaterne for at holde rummet rent og nemt.

Vælg at lade sengens ramme vise gennem baldakinerne. Du kan spille med farver, kontraster, materialer og finish og skabe nogle rigtig interessante kombinationer. Bemærk hvordan sengen er det eneste element, der har hvide accenter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar