Hvordan man beslutter mellem at leje en lejlighed og at eje et hjem

Når det kommer til at vælge mellem at eje og leje et sted, tror de fleste af dem, at eje er den mulighed, du skal vælge. Det er dog ikke altid tilfældet. For nogle mennesker er leje lettere og passer bedre til deres livsstil. Selvfølgelig har hver mulighed sine fordele.

Sammenlignet med at eje et hjem er leje lettere af flere grunde. Vedligeholdelse er f.eks. Ikke længere dit problem, og du kan altid ringe, når noget går galt, og du skal kun foretage en månedlig betaling for at dække alt i stedet for at skulle tage sig af flere separate regninger og gebyrer. Her er flere andre ting at tage i betragtning:

Leje er billigere end at købe.

I nogle tilfælde koster leje af en lejlighed eller et hus meget mindre end at købe det. Det er normalt tilfældet i større byer. Lejlighedsleje er også undertiden meget større end condos, især hvis du vil leve downtown. En anden fordel er, at lejere ikke behøver at bekymre sig om nedbetalinger og gebyrer for bygningskontrol, forsikring mv.

Unguaranteed skattefordel for at eje et hus.

MoreINSPIRATION
  • Ejer en swimmingpool derhjemme - er det varmt eller ej?
  • Et par tips, der vil hjælpe dig med at vælge mellem at leje et studie eller en lejlighed med 1 soveværelse
  • De vigtigste fordele og ulemper ved at leje et hjem

Teoretisk set kommer ejeren af ​​et hjem med den store fordel at få en stor skatteafgang. Men som det viser sig, er dette ikke engang en garanteret fordel, og du kan muligvis ikke modtage noget. Men hvis du lejer en lejlighed, får du altid en form for skattefradrag, da det meste af din husleje er fradragsberettiget hvert år.

Fleksibilitet.

Når du lejer en lejlighed, er det meget nemmere at bare pakke alt og forlade i slutningen af ​​din lejekontrakt. Du behøver ikke vente med at sælge, for at prøve at finde købere og al den stressende proces. Du har frihed til at bevæge dig, hvor du vil, og for at udforske flere muligheder. Når du ejer et hjem, er det meget sværere at gøre det, så folk normalt bare accepterer det og giver op med at flytte.

Minimum finansiel risiko.

Når du er ejer, og du er i situationen, når du ikke kan betale pantet af en eller anden grund, er der ikke meget du kan gøre ved det. Dit hus og alt hvad du har investeret i det kan gå tabt for evigt. Når du lejer, er den største risiko at blive vagt og at finde et andet sted at bo.

Så som du kan se, er der også fordele ved leje, og de fortjener at blive taget i betragtning, inden du træffer en beslutning. For en person med en dynamisk livsstil vil en person med en karriere, der kræver meget at flytte, leje en lejlighed være et meget praktisk valg end at eje en ejendom. Selvfølgelig bør alle træffe en beslutning baseret på deres personlige livsstil, økonomiske muligheder og alt andet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar