Hvordan man bestemmer, om boligejendom er rigtigt for dig

Homeownership tilbyder en masse frihed, men kommer med lige stor ansvarlighed. Billede Via: Lochwood-Lozier Custom Homes

De fleste mennesker ved, at de gerne vil eje et hjem i sidste ende. Det håb er bestemt beundringsværdigt, men i vores erfaring fører det ofte til et helt andet sæt spørgsmål. Såsom: Hvordan ved du hvornår er det rigtige tidspunkt at blive et hus? Omvendt, hvordan ved du, om boligejendom er det rigtige for dig?

Vi hader at bryde det til dig, men kun du kan sikkert vide. Men i et forsøg på at gøre dig beslutning lidt enklere, har vi samlet nogle faktorer, der skal tages i betragtning.

Overvej nedenstående faktorer, inden du begynder at søge efter dit drømmehus. Måske vil du opdage, at du er klar til at købe, eller måske vil du føle, at en lejlighed kan være bedre egnet til dig lige nu. Uanset det endelige resultat vil du være i stand til at have tillid til din beslutning og nyde en alt for sjælden sjov.

Overvej fordele og ulemper ved at eje et hjem, før du træffer nogen vedvarende beslutninger. Billede Via: Sundeleaf Maleri

Hvorfor vil du købe?

De bedste ejendomsmæglere skal altid sørge for at spørge deres kunder: "Hvorfor nu? Hvorfor er det, at du er klar til at dykke i boligejendom på dette nøjagtige tidspunkt i modsætning til sidste år eller seks måneder fra nu? "Mens der ikke findes noget rigtigt korrekt svar på dette spørgsmål, fortæller det agenter meget om deres kunder.

Folk, der er klar til at købe, kommer normalt nemt på tværs af svaret. Det kan skyldes, at de er blevet forelsket i deres nye område, eller fordi de er klar til at begynde at dyrke en familie. Men uanset årsagen har de tydeligt lagt stor vægt på denne beslutning og vejer fordele og ulemper, inden de tager det næste skridt i kontakt med en agent.

Andre kunder skal søge efter en grund. Når de beslutter sig for et svar, fordi huslejen koster dem for mange penge, eller fordi flere og flere af deres venner synes at tage springet. Selv om disse grunde ikke nødvendigvis omhandler breakers, fungerer de som læseflag, at en køber kan få kolde fødder, når det faktisk er tid til at underskrive en aftale om salg.

Inden du bliver forankret i købsprocessen, læne dig tilbage og tænk på dine grunde til at købe. Fokusere på hvorfor du er klar til at tage springet nu i stedet for senere. Vær ærlig over for dig selv, selvom dine grunde virker lavt, og tøv ikke med at lægge dem på papir. At gøre det kan hjælpe dig med at fokusere på hvad der virkelig er vigtigt for dig. 

Spørg dig selv, hvorfor det er vigtigt for dig at komme ind på markedet nu. Billede Via: Dame Architecture Inc.

Du er ufrafraid til at forpligte dig:

At købe et hjem er et stort engagement. Når du selv underskriver gerningen, ejer du dit hjem og er ansvarlig for at se det gennem gode tider og dårlige. Succesfulde husejere har ofte haft erfaring med mindre forpligtelser som disse:

  • Beliggenhed: Har du boet i samme område i nogen tid? Kan du se dig selv der i de næste fem år, eller er du den type person, der ville hoppe på chancen for at tilbringe et år i en anden del af landet?
  • Stabil Beskæftigelse: Er du tilfreds med din arbejdsgiver eller klar til at gå videre til næste trin? Realkreditinstitutter som købere har mindst to års erfaring på deres nuværende job.
  • Udlejningshistorie: Har du en verificerbar udlejnings historie? Er du vant til at budgettere og betale leje til tiden? Banker er mere tilbøjelige til at give dig et stort lån til dit pant, hvis du har bevist erfaring med at betale mindre penge.

Selvfølgelig er intet sat i sting, og alles forhold kan ændre sig når som helst. Hvis det sker, kan du sælge dit hjem, før du går videre til næste trin. Men du bør ikke gå ind med den plan i tankerne. Markedsværdierne kan variere, og ingen kan give dig garanti for, hvor lang tid det tager at finde de rigtige købere. Stol på os, det er bedst at sørge for, at du kan se dig selv i et hjem i overskuelig fremtid før du sidder ned på bosættelsestabellen.

Test din evne til at begå i mindre omfang inden du hopper ind i boligejer. Billede Via: Polhemus Savery DaSilva

Du er økonomisk sikker:

Ved du - uden at se det op - hvor mange penge du laver per måned? Hvad med, hvor meget du bruger? Hvor meget gæld er du ved at transportere og hvor mange penge er der på din gemte konto?

Hvis du kender svarene på disse spørgsmål, tillykke med. Hvis ikke, det er helt fint, men du vil måske benytte lejligheden til at finde ud af, før du starter din hjemme søgning. Fast ejendom fagfolk skal kende disse tal, før de kan lukke en aftale, så det er i din bedste interesse at give dem alle de oplysninger, de har brug for på forhånd.

Hvordan ved du, hvor mange penge der er nok? Nå vil det specifikke nummer afhænge af dit prisklasse, men vi har samlet en generel vejledning om faktorer, som kvalificerede købere har tendens til at dele:

  • En stabil indkomst: Din indkomst kan komme fra to kilder eller ti, men de fleste finansielle institutioner vil gerne se, at din familie har samme beløb i hver måned. For dem er det en indikator på, at du konsekvent kan betale et pant.
  • En administrerbar mængde gæld: Gæld er som Goldie Locks.Alt for meget betragtes som en risiko, og det har overhovedet ikke nogen kredit historie. Den ideelle køber vil bære en vis gæld - månedlig leje, bilbetaling og / eller studielån og være i stand til at vise en historik om at foretage betalinger til tiden og over minimumet.
  • En sparekonto: De fleste banker foretrækker at deres kunder kan foretage en forskudsbetaling på et hjem, der er 15-20% af købsprisen. Du vil gerne have en opsparingskonto, der afspejler dette nummer og stadig efterlader noget tilbage for upfront omkostninger og regnfulde dag nødsituationer.

Hvis den sammenbrud ikke lyder som din økonomi overhovedet, er det måske ikke den rigtige tid for dig at købe. Men hvis du er på hegnet, skal du spille med nogle tal. Beregn et prisklasse, hvor du kan lave 20% nedbetaling, en pant betaling, og stadig være i stand til at leve komfortabelt. Brug derefter noteringswebsteder til at kigge på et par boliger inden for dette område. Hvis du ser noget, du kan lide, gå for det! På den anden side, hvis du finder dig selv, der ønsker at strække det absolutte maksimum, sætter du måske køb på backbrænderen, indtil du har nogle flere ressourcer.

Gør dit bedste for kun at købe så meget hus som du har råd til. Billede Via: Bennett Frank McCarthy Architects, Inc.

Du ved hvad du har brug for:

Mens du helt sikkert vil se på en række boliger, når du har besluttet dig for officielt at komme ind på ejendomsmarkedet, vil du være i stand til at gøre din tid på at se på showinger meget mere værdifuld, hvis du har en ide om hvad du har brug for fra din hjem.

Som en hurtig genopfriskning er de ting, du har brug for fra et hjem, dine dealbreakers - de faktorer, som du er absolut, positivt, uvillig til at gå på kompromis med. For de fleste er det ting som et hjems afstand fra arbejde, antal soveværelser og badeværelser eller prisen på årlige ejendomsskatter.

Ved du hvad du har brug for fra et nyt hjem eller i det mindste har mening? Hvis du finder dig selv svævende på faktorer, der skal sættes i sten, kan det være værd at give dig selv tid til at komme til en konklusion. Husk: Når du køber et hjem, vil du være glad i det i et stykke tid.

Vær realistisk om hvad du har brug for fra et hus for at leve tilfreds. Billede Via: RMT Arkitekter

At beslutte, om du er klar til at købe et hjem, er ikke en nem opgave. Det er noget, der kræver en masse forethought, diskussion og planlægning - individuelt og som en familieenhed. Vi ved, at det kan blive overvældende, så vær så velkommen til at bruge dette indlæg som et hoppepunkt. Uanset om du beslutter dig for at komme i kontakt med en ejendomsmægler eller for at fortsætte med at søge den perfekte lejlighed, hjælper vi dig med at føle dig sikker i din beslutning.

Boligejere, hvad fik dig til at beslutte, at du var klar til at tage det næste skridt? Lejere, hvorfor har du besluttet at vente? Del dine historier med os i kommentarerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar