Sådan dekorere du en bar

En bar er absolut en ønskelig funktion for et hjem og ikke så svært at medtage i designet heller. Du skal bare finde det perfekte sted for det. Normalt er baren en udvidelse af køkkenøen og bruges til at visuelt adskille køkkenet fra boligarealet. Men andre typer af design kan også være en god pasform til dit hjem.

Store belysning ideer.

Det ville være interessant for en bar at have en hængende lysekrone lavet af genbrugsvandflasker. Det er noget du kan lave selv. Brug flasker af forskellig form, størrelser og farver til en mere interessant visuel effekt.

Malede barstole.

Giv dine barstole et glamourøst og skræddersyet look ved hjælp af maling. Få lidt guldspraymaling og lidt tape og kom til arbejde. Spray maling sædet og bunden af ​​afføringens ben. {Fundet på honeybearlane}.

En brugerdefineret bordplade.

Hvis du vil have noget anderledes for din bar, noget der repræsenterer dig, så kan en brugerdefineret bordplade være det. For eksempel, skal du surfe bord i en tæller. Ganske enkelt og ret genialt.

Dekorer med pennies.

Du har brug for mange pennies til dette projekt, så du bedre kan begynde at spare. Grundlæggende er hele ideen at dække tælleren med masser af kobberpennies. Du skal lim dem en efter en, så det tager et stykke tid.

Små mellemrumsalternativer.

MoreINSPIRATION
  • Sådan indrettes vaskerummet
  • 6 økonomiske måder at dekorere dit hjem på
  • Det enkle og praktiske Blomus vinstativ

Du kan stadig have en bar, selvom der ikke er meget plads til at arbejde med. Lav en lille våd stang på væggen. Du skal bare bruge nogle hylder og et vinstativ.

Kaffe hjørne.

Det er vigtigt at starte dagen på højre fod, og kaffe er stort set alt hvad du kan tænke på på dette tidspunkt. Det ville medvirke til at have et lille hjørne dedikeret til kaffe, hvor du kan få alt gjort uden selv at flytte.

Tavle design.

Tavlenes alsidighed gør det ideelle valg til en række projekter og design, herunder denne. Giv din hjemme bar et afslappet og personligt udseende. {Fundet på thriftydecorchick}.

Industrielle accenter.

Industriel stil passer godt til en bar. Der er noget ved det, der giver det en grov og maskulin stemning uden nødvendigvis at ofre elegance eller glamour. Overvej nogle rørhylder eller barstole med et industrielt design.

En palle.

Har du ikke en bar? Ingen problemer. Du kan lave en med kun nogle få træpaller. At sætte dem sammen er let, og det store er, at du kan tilpasse designet, men du vil have og medtage hylder eller endog et vinstativ.

Repurposed tønde.

Hvis du vil have din hjemmestang til at være interessant og at have den maskuline, manhule udseende, så kan du omarbejde en træ tønde. Skær en del i midten og lav en dør og indeni installer en hylde til to til brillerne og flaskerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar