Hvordan man kan dekorere et opholdsstue ved hjælp af sorte møbler

I stuen jeg det ene rum i huset, der burde have et elegant udseende. Det er hvor du modtager dine gæster, og hvor du bruger tid sammen med venner og familie. Stuen skal også være enkel og neutral, for ikke at gøre nogen ubehagelige. Det er ikke et område, der skal tilpasses. Så hvilken bedre farve for den end sort? Det lader til den perfekte farve til møblerne. Det er elegant, enkelt og neutralt.

Imidlertid er det ikke så simpelt at dekorere en stue med sorte møbler. Da sort er det modsatte af hvidt, symbolet på renhed og lysstyrke, tror du måske, at sorte møbler vil gøre din stue til at være mørk og lille. Det behøver ikke at være tilfældet, hvis du ved, hvordan du bruger denne farve til din fordel. Først og fremmest er det møblerne, der er sorte og ikke væggene, så der er masser af måder at bringe lys inde i stuen og få det til at føle luftigt og lyst.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man kan dekorere din stue med sort og hvidt
  • Farve design ideer med sorte møbler
  • Dekorer en moderne stue med farverige tilbehør

Før du begynder at flytte møbler rundt i lokalet, skal du prøve at oprette et design. Du kan bruge grafpapir eller måske kan du finde en app til at hjælpe dig med det. Det er bedst at få en plan, før du kommer i arbejde. Næste har du maling væggene og loftet. Det er bedst at bruge en lys og neutral farve. På den måde vil de sorte møbler skille sig ud og rummet bliver luftigt og lyst. Gulvbelægningen skal også være lys. Det behøver ikke at være den samme farve som væggene, men stadig lys nok til at skabe en stærk kontrast til møblerne. Du bør også prøve at lade så meget naturligt lys som muligt. Prøv ikke at forhindre vinduerne.

Dernæst er det tid til at tilføje møblerne i henhold til den plan, du tidligere har designet. Når alle de sorte møbler er på plads, tag et kig rundt og tilføj nogle fedte og farverige tilbehør. De vil bryde monotoni og vil føje farven på rummet, der er behov for. Du kan bruge farverige puder eller dekorationer, kunst eller blomster. {Billedkilder: 1,2,3}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar