Sådan dekorere et stue med højt til loftet

Høje lofter er ideelle, og mange af os drømmer om at få dem i vores hjem. Men de, der ofte don''t vide, hvad de skal lave af dem. Hvordan præciserer du lige nu en stue med højt til loftet? Sikkert, du skal udnytte denne fantastiske funktion. Find ud af hvordan lige her.

Gulv til loft gardiner.

Fremhæv et højt loft med lange gardiner. De bør dække vægens fulde højde og bare grunde gulvet.

Pejs væg.

Stuer med højt loft, der også har pejs, kan nemt udnytte begge dele. En pejsvæg ville gøre opmærksom på dette område og ville også understrege den smukke arkitektur.

Høje vinduer

Et sæt små vinduer placeret lige under loftet ville være et meget interessant designelement. De lader det sollys, men fremhæver også, at loftet er højere end normalt.

Exposed loftet.

Normalt kan huse med højt til loftet drage fordel af det ved at indbefatte et loftsrum. I tilfælde af stuen kan du udsætte loftet og gøre det til en del af rummet. Lad bjælkerne føje varme og charme til rummet.

Store vinduer.

MoreINSPIRATION
  • 10 High Ceiling Living Room Design Idéer
  • Sådan dekorere skrå lofter
  • Lille lejlighed med skjulte værelser og højt til loftet

En anden måde at udnytte din stue på er højt loft ved at installere store vinduer, der normalt ikke passer i et almindeligt rum. På denne måde åbner du lokalet til udsigten og udendørs og masser af naturligt lys vil komme ind.

Gulv til loft vinduer.

For et endnu mere dramatisk design, overvej gulv til loft vinduer til stuen. I betragtning af at dette ikke er et privat rum, ville det være en praktisk ide at åbne det udadtil.

Sten accenter.

Du kan henlede opmærksomheden på et højt loft ved at indarbejde iøjnefaldende materialer i designet af dine vægge. For eksempel kan du bruge sten eller træ eller fremhæve en accentvæg.

Hængende lysekroner.

En lavhængt lysarmatur kan gøre stuen ser luksuriøs og glamourøs ud, men kan normalt kun installeres, hvis rummet har højt til loftet. Don't savne chancen for at imponere.

Hjemmebibliotek.

Udnyt det faktum, at din stue har ekstra høje vægge og omdanne en af ​​dem til dit personlige bibliotek. Installer hylder helt op til loftet. Du kan nå dem via en stige, ligesom i de store biblioteker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar