10 måder at gøre udendørsområderne mere afslappende

Det eneste bedre end at slappe af indendørs på en smuk solskinsdag er at gøre alt det udenfor, omgivet af naturen. Men først skal du gøre dit udendørs udseende og indbydende, afslappende og behageligt ikke kun for dig, men også for dine gæster og alle, der måske ønsker at blive med dig.

Lav en hyggelig spisestue.

Mad smager noget bedre, hvis du tager det udenfor for at nyde det. Så få et bord, nogle stole og organisere en hyggelig spiseplads. Det kan være i haven, på terrassen hvor som helst du tror du kan få nok privatliv samt nogle dejlige udsigter.

Få en hyggelig bænk og stemningsbelysning.

Sørg for, at alle kan sidde komfortabelt. Byg eller køb en lang bænk eller måske endda en sektion til din baghave. Tilsæt sædepuder og puder og hæng nogle snørelygter, hvis du vil have noget humørbelysning. En meget god ide ville være at også have en brand pit i centrum.

Slap af!

Og hvis du glemmer hvorfor du er derude, hæng et tegn for at minde dig om altid at slappe af og nyde livet. Denne siger, Äúaxax. Det er virkelig suggestivt, jeg vil sige og forbliver på kaminens mantel.

Har et stille læsehjørne.

En af de mest afslappende aktiviteter, jeg kan tænke på, sidder i et stille og hyggeligt hjørne med en god bog. Du vil måske have en så god plads i din baggård eller have. Det skal være privat, men ikke helt afsondret.

Tag et bad i din egen afslappende oase.

MoreINSPIRATION
  • Hængekøjer, meget afslappende og perfekt til både indendørs og udendørs brug
  • Håndlavet gyngestol til afslappende udendørs øjeblikke
  • DIY udendørs svinge, perfekt til afslapning i haven

Ville det ikke være dejligt at have en privat og frisk oase, hvor du kan tage et langt og afslappet bad omgivet af natur og skønhed? Find det rigtige sted i din baghave eller i haven og begynd at planlægge alle detaljer.

Forbered lækre måltider i et udendørs køkken.

Et udendørs køkken gør tingene meget nemmere. Du vandt ikke længere i indendørs køkkenet, og du vil faktisk føle spændingen omkring dig. Udendørskøkkener er meget praktiske, hvis du planlægger udendørs fester, til prepping snacks og andre enkle ting.

Hæng nogle stole.

Hængende stole er som gynger men mere komfortable og mere egnet til voksne. I stedet for de sædvanlige stole eller bænke i din baggård eller gårdhave kan du få nogle hængende stole omkring en ildgrube eller et bord.

Byg en pergola.

af Ema Peter Photography

Pergolaer er perfekte til underholdende gæster, men også for at tilbringe afslappende øjeblikke alene eller med din familie. Organiser et afslappende opholdsområde med sektioner, bænke eller endda sofaer. Du kan træne klatring planter til at holde sig til kolonnerne og i sidste ende forma grønne baldakiner.

Lounge i solen.

Solen er stort set den ting, der trækker os udenfor. Vi elsker bare at slappe af i solen, men vi vil ikke have det for tæt, så sørg for at du også får en paraply eller en skygge sejl.

Døs i en hængekøje.

Hængekøjer er så behagelige og afslappende du kan næppe holde sig vågen. Hængekøjer er et must-have til hver udendørs plads. De er meget alsidige, kan installeres på mange forskellige måder, kommer i mange forskellige former, størrelser og stilarter og kan endda være håndlavede, hvis du nyder DIY projekter. Elsket af både børn og voksne, er hængekøjer garanteret at være et stort hit.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar