Sådan dekoreres med fotografier

Da vi alle kan lide at huske på vores minder, så meget som muligt, kan vi dekorere vores hus med fotografier af os selv eller med mennesker, vi elsker eller er i kontakt med. Det er ganske behageligt. Selvom billeder kan placeres overalt i huset, da de ikke ville passe korrekt. For at kunne dekorere dit hus med fotografier skal du huske på nogle enkle råd, råd, der er relateret til placeringen af ​​billedet, den størrelse og den fysiske form af fotografiet.

Firs af alle, som læserne allerede er blevet underrettet om, fotografier kan ikke placeres over hele huset. For eksempel, fotografier kan ikke placeres i køkkenet eller på badeværelset. Du vil ikke gerne se granny i nærheden af ​​skraldespanden, så godt som du ikke vil se et billede af din elskede nær brusebadet, ville du?

Et andet godt tip til dem, der glæder sig til dekorere deres kontorer / huse med fotografier er at bruge kun sølv eller glas rammer. De er elegante og yderst flotte, hvorfor vil nogen bruge disse gamle og grimme trærammer.

MoreINSPIRATION
  • Unikke måder at vise billeder på i dit hjem
  • Sådan dekorere du dit hjem med ting du allerede har
  • Sådan dekoreres med vintage stil

En særlig sag er for de virksomheder, der ledes af en enkeltmand / kvinde. Normalt er der i hoveddirektørens skrivebord - som normalt er ejer af virksomheden - der et portræt af sig selv. For at dekorere med et fotografi et kontor som det, skal de, der er opkrævet for at gøre dette arbejde, respektere de nøjagtige angivelser af ejeren. Normalt er billeder / portrætter som denne anbragt på en enkelt væg - de er ca. 45 * 45 tommer - og de er indrammet med glasrammer.

Væggen, hvor fotografiet / portrættet ikke er dekoreret normalt med noget andet. Denne metode bruges især af ledere, der glæder sig til at fortælle indirekte til alle, at de er de eneste ejere af deres forretning, og at de ikke behøver nogen i nærheden af ​​dem for at få deres forretninger til at fungere korrekt.

Som du ved, er et billede stærkere end 1000 ord, og som du kan se kan det symbolisere mange ting. Derfor, for at dekorere dit hus / kontor med fotografier med fotos, så prøv at huske ovenstående regler, og alting vil være fint.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar