Hvordan til at dekorere din pejs mantel?

Pejse plejede at være meget nyttige, men nu er de mere dekorative end funktionelle. Men mange huse har stadig pejse med mantler over dem, især i store huse, da det ser meget godt ud. Og de fleste gange ved du ikke rigtig hvordan man bruger disse mantler og hvad man skal placere der for at se godt ud. Her er et par tip, der kan hjælpe dig med at dekorere mantelen på en behagelig måde.

Først og fremmest, når du udsmykker mantlen, skal du informeres om kaminen stadig virker eller ej. For hvis det gør det, og du stadig lyser brande, kan det være lidt farligt at placere noget på mantlen, især noget lavet af træ eller papir eller andre brændbare materialer.

En af de vigtigste regler, når man placerer noget over eller på mantelen, må aldrig bruge objekter, som er større end det. Det skyldes, at det ser virkelig dårligt ud og respekterer ikke proportioner. For eksempel hvis du hænger et maleri lige over mantlen, skal du sørge for at det maksimalt er to tredjedele af det i bredden, hvis du vil have det perfekt.

Selvfølgelig er de perfekte dekorationer de, du bruger til jul eller Halloween, når du kan hænge røde strømper og sætte græskar på eller flotte kranse lavet af eviggrønne og hellige. Men du kan kun bruge dem flere uger om året. I resten skal du bruge din fantasi og stole på din smag.

MoreINSPIRATION
  • 6 måder at dekorere dit kappe på
  • Mantle Phrases: Styling Ord ovenover pejsen
  • Klæd dit mantel til feriesæsonen

Nogle andre nyttige råd er at lave "klynger" eller grupper, hvis dekorationerne er små i forhold til kappen, for eksempel tre lysestager, tre keramiske figurer, og det ville være endnu bedre, hvis du købte nogle ornamenter, der har forskellige størrelser og arrangerer dem fra den mindste til den største eller omvendt.

Mantelen er også et meget godt sted for små rammer med billeder af de kære eller for vaser med blomster. Du kan bruge din fantasi og fx medbringe nogle små tørre grene fra haven og sprøjte dem med guld eller sølv og justere dem i en keramikkande.

På nogen måde er det vigtigste råd at vælge manteldekorationerne for at matche væggenes farver, omgivelserne og hele rummet for at se ud som det tilhører der og ikke være ude af billedet. Vælg ikke meget iøjnefaldende ornamenter og prøv de enkle, da de normalt er de bedste.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar