Sådan dekorerer du dit træ uden traditionelle ornamenter

Afhængigt af dine husstands traditioner kan dine juletræsmykker være dem, der er blevet sendt ned gennem generationer eller dem, du har hentet fra hjørneforretningen! Uanset hvordan træ ornamenter kan repræsentere alt, hvad du elsker om jul uden at være traditionelle. Mens julkuglepynt er smukke, hvad med ideer til ornamenter som repræsenterer din familie, dit barns, en hobby eller endda en tidligere tid, som du elsker? Her er måder at dekorere dit træ uden at bruge traditionelle ornamenter.

Billede med tilhørighed af Pottery Barn

  • Festlige fødevarer: Tro det eller ej, madvarer gør flotte ornamenter! Fra bagte cookies til hjemmelavede slikpynt er festlige fødevarer, der er en del af jeres families jule traditioner, personlige og yummy udseende! Besøg din lokale håndværksbutik og spørg om en spray-on preserver eller paint-on flydende lak, der kan børstes på maden for at bevare den. Gingerbread, marshmallows og bånd slik kan strækkes ind i smukke ornamenter, der vil tilføje whimsy til dit træ.
  • Ikke-traditionelle farver: På samme måde som vores indlæg om at dekorere dit hjem uden den traditionelle røde, kan ornamenter være hot pink til turkis! Kig rundt i dit hjem og pas på dit ornamentfarvesystem i din indretning. Vælg farver fra dine møbler, vægge eller endda et kunstværk og tegne det tema i håndlavede ornamenter eller find matchende bånd og slipsbuer omkring julegrene.

  • Familie minder: Overvej at bruge små familie billeder, barneskole kunst og håndværk projekter, eller endda muslingeskaller fra din sidste familie ferie til stranden for ornamenter. Familie mementoer gør smukke ornamenter, og de giver dit træ et formål: et sted at vise alt, hvad din familie holder kære. Start en familietradition og lav et ornament hvert år, der repræsenterer det sidste år. Du vil blive overrasket over, hvor sjovt det bliver hvert år at udbrede minder, når du dekorerer det næste års træ.

  • Daglige husholdningsartikler: Har du samlinger af varer omkring dit hjem, som du ikke kan tænke på, hvad du skal gøre med? Sikkerhedsnåle, tøjnåle, knapper og lige sten og fyrkegler kan gøre smukke feriepynt. Online magasiner og boligforbedringsbutikker har altid en bred vifte af julegave ideer i bøger, workshops og gør det selv selvstudier online. Hvis du har en personlig forbindelse til et emne, kan du muligvis gøre det til et ornament! Har du en computer nørd i familien? Hvorfor ikke give dem et ornament lavet af computer nøgler !?

Ferie ornamenter er en tradition, som det er selve juletræet. Se om du kan være unik i år i din festlige udsmykning, og overvej ikke-traditionelle ornamenter. Mens de klassiske ornamenter stadig kan bruges som baggrund, skal du overveje unikke ornamenter til at tage centrum på dit træ. Prøv at få hvert familiemedlem til at lave et ornament for sig selv eller for et andet familiemedlem. Hvor spændende dit træ vil se hvert år, når det er et potpourri af eklektiske ornamenter og stilarter.

Freshome læsere hvordan dekorerer du dit træ hvert år? Bruger du de samme dem hvert år, eller forsøger du at gøre hvert år anderledes? Efterlad dine kommentarer nedenfor

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar