Sådan Design Lighting In A Room Without Windows

Værelser uden meget naturligt lys behøver ikke at være kedelige. Faktisk kan fraværet af vinduer betyde, at der fremstilles et mere dynamisk lysdesign. Hvis du er tvunget til at gøre væk med naturligt lys, så kan det føre til glædeligt stærke resultater.

For mange kældre og kældre er der lille eller intet tilgængeligt naturligt lys. Ligeledes kan korridorer lide af mangel på solskin. Hvis du har et værelse, der skal lyse, så er der masser af kunstige lysarmaturer, der gør jobbet. Nøglen til et godt belysningsdesign er imidlertid, hvordan du lægger lysets kilder sammen på en sammenhængende måde.

Forsøg at undgå belysning, der vil gøre et område af rummet meget lyst, for eksempel. Selv om en anden del af rummet er tilstrækkeligt tændt, vil det virke mørkt i modsætning til et mere intenst oplyst område. Øjet kan narre af belysning, der synes at mangle ensartethed. Og skriv ikke af et rum, der ikke har vinduer og kan derfor ikke tilbyde nogen glædelig vista. Det er helt muligt at designe et vinduesløst rum, så det ikke føles klaustrofobisk.

Brug naturligt lys fra andre kilder.

For det første gør brug af ethvert naturligt lys, du har til rådighed. I et virkelig vinduesløst rum kan du stadig få sollys ind i det fra et lysrør, der bryder lys ind i et rum. Alternativt kan et skylight være en mulighed.

Hvis du har en kælder, hvor ingen af ​​de to løsninger præsenterer sig selv, skal du overveje trappeopstillingen som et potentielt middel til at få lys. For at begynde at fjerne en mur, der blokerer lyset sammen med trappen. Hvis du har brug for en til sikkerhed, skal du udskifte den med et gennemsigtigt materiale som polycarbonat eller glas. Maler væggene og trapperne hvidt, således at ethvert naturligt lys, der rammer dem ovenfra, reflekteres i rummet nedenfor.

Lysfarvede vægge.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere du et værelse uden vinduer
  • Usædvanlige Windows, der lyser op interiører
  • Wall Lighting ideer passer til moderne stuer

En god tilgang til at tage med et værelse uden udsigt er at holde væggene lyse. Dette betyder ikke, at hver overflade skal være hvidkalkede. Det er dog en god ide at male dit kælderloft hvidt. Offwhites og light browns vil fungere godt i en kælder eller en korridor og forhindre rummet i at blive undertrykkende.

Indvendig glasur.

Vinduerløse værelser kan føles som om du ikke kan undslippe dem. Det betyder ikke, at alle, der indtager rummet, vil føle en følelse af klaustrofobi, men det kan påvirke nogle mennesker mere end andre. For at afbøde for disse slags følelser, brug internt glas så meget som muligt, hvor rummet skal opdeles. Prøv ikke at installere en væg, hvis du kan undgå det, men hvis du tilføjer et internt vindue. Åbent planrum har en tendens til at forårsage mindre angst i mangel af vinduer.

Spot Lighting.

Spotlights er en fantastisk måde at lysere et værelse uden vinduer på. I en vinkælder eller et spillerum, brug vinkel poise pletter, som du kan bruge til at lede videre til det område, du er interesseret i.

For værelser, som du vil hænge ud i, som f.eks. Huler, skal du gå til loftindstillede spotlights, der placeres med jævne mellemrum. Jævnt fordelte spotlys skaber regelmæssige pulser af luminescens, som bør overlappe hinanden lidt. Dette sikrer, at der ikke er opfattet mørke zoner og føles mere som naturligt dagslys. Spots er gode i alkove og vægge forsænkninger for at tilføje nogle karakter til funktioner også.

False Windows.

Hvis du tror, ​​at et vinduesløst værelse ikke er lige til dig, så skab et falsk et aspekt. Ved at lave en falsk mur med en LED vaske bagved, kan du narre øjet i at tænke, at der kommer naturligt lys ind. Udseendet fungerer brønde med farvet og tonet glas, hvilket gør det ideelt til huler og kældre med barområder.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar