Hvordan vokse og pleje for en sund græsplæne

En sund grøn græsplæne er tegnet på et hus, der er godt omhyggeligt, men hvordan får du det bedøvende udseende i første omgang, og hvordan har du det så godt, når du har det dækket? Det er ikke så svært, hvis du følger nogle enkle regler.

Skær ikke græsset for kort.

Højere græs er sundere, fordi det holder jorden køligere og fugtig længere, og det tilskynder også spredning af jordmikrober, som er vigtige, fordi de omdanner næringsstoffer til en form, som planter kan bruge. Du skal justere dine klippehøjder til årstiden og også til klimaet. Brug et 1- ½ "klinge til køligt klima græs til første bevægelse af året bare for at fjerne døde græs og for at give mere sollys til at nå planterne.

Ved, hvornår man skal befrugte.

MoreINSPIRATION
  • Sådan skal du sørge for dine indendørs planter
  • Sådan dyrker du smukke tomater fra frø
  • Et par tips, der kan hjælpe dig med at holde dit juletræ frisk og sundt

Det er ikke godt for din græsplæne at gentage græsset gentagne gange. Det tilskynder til hurtig græsvækst og gør planterne mere sårbare mod sygdomme og insekter. Gødning en gang om året, i oktober, hvis du er i nordlige breddegrader og i november, hvis du er midt mellem breddegrader. Du vil bygge rødderne om efteråret, når luften er kold, og græsset blader langsomt og holder op med at vokse, og du får en sund, grøn græsplante næste forår.

Ved hvornår vandet skal græs.

Det er bedre at vandle din græsplæne sjældent, men for at give det et par gode soaks end at levere lyse sprinkler regelmæssigt. Du vil gerne opmuntre rødderne til at vokse dybt, og hvis jorden er tør under rødderne, vil de ikke gå ned. Også den dybere fugt vil gøre sin vej opad, da jorden tørrer, holder græsset grønt og sundt.

Luft din græsplæne.

Græsset har brug for ilt, vand og næringsstoffer til at forblive sunde, så du skal lufte plænen. Fjern små jordplugter, så vand og gødning kan trænge dybere og lettere. Dette reducerer også jordkompakteringen og åbner plads til rødder at vokse.

Brug ikke pesticider, insekticider eller fungicider.

Alle disse dræber de levende ting, der naturligt lufter jorden og holder det rigere. Plus, hvis du holder din græs sund, vil græsset blive hårdere og mindre tilbøjelige til at undergrave sygdoms- og insektskader alligevel, så du ikke engang behøver disse produkter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar