Sådan hænger plader på en væg for at skabe et iøjnefaldende udseende

Boligindretning handler om kreativitet, og ofte kan husets vægge gøres op med et godt stykke med nogle fine bestik og tallerkener, der ligger målløst i køkkenskabet. Når du har valgt det rigtige sted at hænge disse plader til at pryder din væg, kan du i første omgang forsøge at arrangere pladerne i forskellige konfigurationer og finde ud af, hvilken appellerer dig bedst.

Dette ville spare dig for at skabe grimme negle mærker på væggen. Når du har besluttet, hvilken slags arrangement du vil have; Det næste skridt ville være at spyge væggen. Dette er et meget vigtigt skridt, da neglene skal justeres på den perfekte måde for at genskabe din fantasi og design på væggen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan hænge vægplader
  • Hvordan man laver en smuk spisevæg
  • Dekorative vintage inspirerede vægplader

Til dette formål kan du tage målingerne af pladerne og spore designet på papiret, hvilket vil hjælpe dig med at replikere dit mønster på væggen. Når du har målingerne let markeret på væggen, kan du fint fastsætte neglene og hænge dine plader i overensstemmelse hermed. Hvis du finder sporing af designet et besværligt job, så kan du sætte din kreativitet og følelse af dømmekraft til bedst mulig brug ved at markere midtpunktet til fastgørelse af pladen, som kommer i midten af ​​designet. Derefter give et mellemrum på nogle få inches afhængigt af størrelsen på de andre plader og reparer dem en efter en i henhold til dit design.

Arrangementet af pladerne skal udføres på en sådan måde, at de er ligeligt afbalancerede. Du vil helt sikkert ikke have pladerne at falde på grund af ubalance, når de er gemt pænt på væggen. Designene kan variere fra simple ovale former til mere trendy animerede mønstre. For at gøre pladens design ser ud, kan du afslutte det med en matchende centerpiece vase eller nogle fine puder og puder, der pryder sofaen.

Så brug nu det ubrugte bestik i dit køkken, og giv det fantastiske kig på dine vægge. {Pic kilde: 1,2,3,4 og 5}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar