Sådan har du et smart hjem i 2013

Vi er i øjeblikket i æra af smartphones og smart gadgets, og vi er vidne til et stort spring i form af teknologi. Nu ser alt ud til at blive klogere og klogere, og det gælder også vores hjem. Vil du gerne vide, hvordan du kan få et smart hjem? Nå, du kan starte med at kigge på nogle af de følgende gadgets:

Til smart rengøring.

At holde et hjem rent er afgørende. Men det er ikke så behageligt, som du vil have det til at være. Så her er noget, der kunne hjælpe: iRobot Roomba 790. Det er et robotvakuum med trådløst kommandocenter. Du kan styre, hvor robotten / vakuumet bruger en berøringsskærm fjernbetjening, og du kan også planlægge daglige rengøringer. Du kan styre det fra op til 25 meter væk. Du behøver ikke engang at være i syne. Dette gør virkelig rengøring en brise. {Fundet på engadget}.

Smart sikkerhed.

Sikkerhed er ikke noget, du bør forsømme eller være billig om. Så måske vil du investere i et sikkerhedssæt, der leveres med en række sensorer og muligheder, og det er også brugervenligt. Oprettet af SmartThings, et firma, der forsøger at tilslutte enheder og genstande til internettet på internettet, leveres disse sæt med forskellige bevægelsesføler, åbne. Lukkede sensorer, tilstedeværelsesfob og el-overløb. Du kan vedhæfte dem til dagligdags genstande og genstande som døre og vinduer. Det er enkelt, smart og brugervenligt. {Fundet på allthingsd}.

Audio gadgets.

MoreINSPIRATION
  • Smart hjem - en prototype af Openarch
  • De bedste smarte stik til et smarte hjems første skridt eller tilføjelser
  • 50 Cool funktioner, der skal medtages i dit smarte hjem

Dette er Sonos Play: 3, en meget simpel udseende, men samtidig en meget smart gadget til dit hjem. Systemet giver dig mulighed for at have flere højttalere og placere dem i forskellige rum, så du kan trådløst spille digitale musiknumre på nogen af ​​dem eller på alle dem på én gang. Virksomheden har også oprettet Play: 5, som er den nyeste trådløse højttalerenhed. Der er forskelle i pris såvel som i funktioner mellem de to modeller. {Fundet på techradar}.

Video gadgets.

Hvis du også vil investere i videosikkerhed, så må du måske kigge på dette system. Oprettet af Logitech, er dette det nye Alert 750n Indoor Master System. Det giver dig mulighed for at holde øje med dit hjem, selv når du ikke er der. Det er nemt at installere, og det leveres med en gratis fjernbetjeningskonto. Den har højkvalitets HD-video (960 x 720 @ 15 fps) kapacitet, en 130 graders vidvinkel og kraftig nattesyn.

Og når du taler om video-relaterede gadgets, vil du måske også gerne kigge på disse medie streamers. Afhængigt af model og pris, kommer de med alle mulige fordele. Mange af dem kan spille indhold direkte fra mobile enheder. Nogle kommer med USB-porte, mens andre giver dig mulighed for at bruge den trådløse forbindelse. På denne måde kan du se film, se billeder eller endda spille spil på dit tv ved hjælp af din smartphone eller tablet. {Fundet på ubergizmo}.

Belysningskontrollere.

Dette er Belkins WeMo duo, en controller, der bruger, bruger to typer plug-in moduler parret med en iOS 5+ app, som giver dig mulighed for at styre belysningen i dit hjem og planlægge tænd / sluk tid. Afbrydermodulet tænder lamper, fans, kaffemaskiner, tv osv., Og det kan styres fra en iPhone, iPad eller iPod touch. {Fundet på endgadget}.

For dem der hellere vil holde sig tæt på det grundlæggende, fandt vi også noget interessant. Måske vil du gerne kigge på denne Bluetooth-pære. Med Bluetooth-lampen kan du tilslutte din telefon med lysene i dit hjem og styre dem via en app. Du kan ændre lysstyrken, farveindstillingen eller du kan tænde og slukke for dem. {Found on endgadget}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar