Hvordan man laver en seng: Forskellige ideer med daglig sengetøj

At lave en seng handler kun om den mest grundlæggende del af soveværelsesvedligeholdelse, der er. Men nogle gange føler vi os lidt utilstrækkelige om vores evne til at lave en seng. Som i en magasinværdig seng. Den slags, når vi går ind i vores soveværelse, står vi der bare et øjeblik og beundrer den lavede seng, fordi den ser så smuk ud. Hvis du er som mig, har du nogle puder og nogle tæpper, men hvordan ved vi endda hvad de skal gøre med disse ting for at få en seng til at se godt ud? Hvor meget er for meget? Hvilken slags balance taler til dig?

I denne artikel vil jeg vise dig det grundlæggende i bed-making. Som du snart vil se, er mulighederne næsten grænseløse. Men dette vil komme i gang i retning af at tænke uden for kassen og lære at identificere hvilke egenskaber du kan lide (og ikke kan lide) til din egen seng. Mest af alt, nyd sengetøjsprocessen! Tucks, kaster og alt.

Start med at kaste på et monteret ark.

Så meget som du måske elsker dit eget monterede ark, kan ingen lide ideen om "livet" at røre ved det faktiske ark, som du sover på, gør de? Måske er det fem-fem-børn i mig, men jeg vil have det ark gemt væk, hvor ingen kan nyse på det eller farve det med markør. Fordi bakterier. Til dette formål anbefaler jeg at lægge et fladt ark, højre side op på toppen af ​​det monterede ark. Træk kanten af ​​det flade ark helt op til hovedgavlen. Du kan folde den herover, hvis du vil, eller lade den være som-er.

Du har sandsynligvis en smule ark overskydende hængende omkring din seng. Hvis du skulle gå væk lige nu, ville din seng ligne et Halloween-spøgelse mere end en ryddelig, opbygget seng. Så gå ikke væk lige nu.

Tuck i foden af ​​din seng. Selv hvis du kan lide at sove med det un-tucked. Tuck det for dagen. Fordi det er smukt.

Fold din dyne i halvdelen, og læg den på enden af ​​din seng. Valgmuligheder her inkluderer: Lad dyne hænge ned over dine øverste ark eller justere folden af ​​dyne med enden af ​​din madras top. (Lær hvordan du gør dit eget tilpassede dynebetræk ud af nogle flade plader her)

Nu klap i siderne af dit flade ark, og hold tingene skarpe ved at trække arket lige ned og derefter gemme det ind mellem madrassen og kassen foråret.

Kast et kaste tæppe på enden af ​​din seng, hvis du vil. Jeg kan godt lide, hvordan et kast går i stykker af et solidt dynebetræk, men hvis dit dynebetræk er et interessant mønster i sig selv, kan du måske ikke dække det meget.

(Tip: Hvis din kassefjeder er synlig, skal du overveje at bruge et monteret ark (eller DIYing dit eget monterede ark) for at kaste over toppen af ​​kassefjederen. Et hurtigt og let finish for enhver seng.

I dette første, mest grundlæggende eksempel er de anvendte pillowcases dem, der fulgte med arksættet. Der er kun to sovende puder, så bruges to kastepuder som accenter.

Det flade ark beskytter det dyrebare monterede ark som en boss. Jeg kan godt lide, hvordan sengen føles lidt udsat, men også gemt væk ryddet her. Hvis din dyne er bred nok, overvej at tucking det i under madrassen også for et mere tidligt udseende.

Denne seng er tiltalende, fordi det er ret simpelt og ligetil - ikke meget at lave hver aften før man går i seng (for så vidt at smide en bazillion pude til side for at få plads til at sove) eller hver morgen efter at have vågnet (det tager cirka 10 sekunder at gå i stykker et fladt ark).

Denne seng har blandede mønstre, der går til det og en ret ren, skarp (omend admittedly uninspiring) farvepalet. En ting, som denne seng behøver, er dog en smule personlighed.

Selv noget som er grundlæggende som en moderne blomsterkruspude gør en stor forskel i sengens appel.

En variant at overveje er placeringen af ​​din kastepude (r), hvis du vælger at ansætte dem. Du kan stable dem oven på dine almindelige sovende puder. Dette virker, selvom de ikke er af samme størrelse eller farve, fordi hovedpuden forbinder dem visuelt.

Du kan også placere kastepuderne, der skal læne sig mod de sovende puder, med hovedpuden foran.

MoreINSPIRATION
  • DwellStudio's Kids Bedding Owls Sky Duvet Set
  • Lagdelt strøelse til et hyggeligt forårssoveværelse
  • Sådan laver du en seng - Kombinerer form + funktionalitet

En variation er at tilføje i et andet sæt puder og en mørk / lys kontrasterende pudebetræk kombination. Sådan ser kombinationen ud med mørkere pudebetræk under lysere - bare den svageste sliver af kontrast.

Her er den samme seng med de mørkere pudebetræk på toppen. De lette pudebetræk nedenunder blandes visuelt sammen med arkene, hvilket gør dem næsten til at forsvinde. Hvis du vil have din seng til at ligne den har færre sovepuder end den rent faktisk gør, overvej denne strategi.

Her er sengen med tre forskellige pude sæt, en enkelt kaste pude og en bolster pude. Det lyse chok af løst-vævet chartreuse kaste tæppe er blevet fjernet fra sengens fod og erstattet med en fed sort-hvid stripet tæppe.

Seks sovende puder virker lidt overdrevne for mig, men jeg har ikke noget imod det tårnhøje pudebjergs udseende. Måske fordi pillowcases er interessante og koordinerede, men ikke matchende-matchende.

Der er helt sikkert meget blandet mønster der sker her.Selvom mange af dem kan føle sig næsten som en neutral - dyreprinteren i naturlige farver og selv polka dot stripe ikke skrige ud for højt. Sandwiching polka dot pillowcases mellem de to andre er et strategisk træk, der faktisk mindsker polka prikkerens visuelle virkning: på toppen ville det være helt udtalt, og under det ville udvide pladens påvirkning. I mellemtiden er det afbalanceret af de to andre pudebetræk.

Denne seng indeholder alle de komponenter, jeg har til rådighed for at gøre denne seng med, herunder layering af kaste tæpper. Nogle kan lide dette udseende; andre ville sige, at det er for meget på mange niveauer. Det er den sjove del om at lære at lave en seng - du kan vælge og vælge, hvad der taler til dig.

Denne seng indeholder både farve og mønster på foden af ​​sengen via kaste tæpper. Denne visuelle fremtrædelse er afbalanceret med mørkere pudebetræk øverst.

Du kan fortælle forskellen mellem, hvor færdig en seng føles uden en pudebetræk, når der er sovepuder stablet, kan du ikke? For mig har den det centrale element at binde alt sammen.

Måske føler du dig meget lækker og farverig en dag. Eller måske føler du ikke sjovt eller farverigt, men vil tvinge dig til den tilstand. Måske forsøger du at skifte et kaste tæppe op over det flade ark og sprede det farverige nummer over det meste af sengen.

Jeg kan se denne bed-making metode arbejder særligt godt i en boho slags rum, med et indviklet og / eller antikke kast spredt over sengen.

Her foldes dyne selv i tredjedele, snarere end i halvdelen, hvilket efterlader mere af det flade arkområde eksponeret. Derudover bruges to af de seks puder som shams, placeret op mod hovedbrættet i stedet for på stakken.

En måde at spille rundt med bolster er at flytte den op på toppen af ​​bunken af ​​puder (i dette tilfælde mod de stående puder). Det skifter den centrale placering af sengen selv nogensinde så lidt i mere lodret forstand.

Her er den samme seng, med hovedpuden placeret ved bunden af ​​de stablede puder i sin mere traditionelle indstilling.

Der er helt sikkert en følelse af lagdybder her, fra de stående puder hele vejen til foden af ​​sengen. De mørkere pudebetræk er placeret oven på den lille stak her, i modsætning til lighterpuderne i det foregående billede.

Læg mærke til, hvordan der er en del subtil gentagelse af stribetemaet, med polka dot strøelse, der vises i vandret stribede bidder så ofte. Dette understreges også med stripning af mørkere og farverige komponenter.

Her er et nærmere kig på divisionen af ​​tredjedele i denne skabte sengs layout - alle kaste tæpper (plus dyne) består af en tredjedel, polka dot fladt ark er en anden tredjedel, og alle puder fuldender den sidste tredjedel. For den symmetri- eller balance-elskende bed-maker kan dette føle sig meget beroligende.

I dette eksempel bruges to forskellige kastepuder som et tegnsæt mod hver stabel af sovepuder. Hele layoutet er bundet sammen med en pulserende blomsterkruspude.

I denne indstilling stables de samme to kastepuder igen på toppen af ​​pudestablerne. Hvad er dine yndlingsmetoder eller strategier til at lave en seng? Ændrer du måden du gør det regelmæssigt, eller holder du med det samme udseende hver dag?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar