Sådan laver du en smuk mini have med genanvendte genstande

Det er altid rart at have en grøn funktion i dit hjem, uanset om det er en potteplante på din vindueskarm, et hængende luftanlæg eller en minituin på din veranda eller balkon. Taler om hvilket, du kan oprette din egen lille have ved hjælp af genbrugsprodukter som gamle møbler eller kasser. Vi finder denne ide meget interessant og spændende, så vi besluttede at sammensætte en liste over projekter, du kan prøve hjemme.

Hvis det er din første gang at lave en have så kan du starte med et meget simpelt projekt som den på ilhdesignblog. Du kan lave din helt egen salathave, hvor du dyrker salat, salat, spinat, radiser og andre ting. Plant disse i vinbokse. Det er en fantastisk måde at genbruge og gøre noget nyt og nyttigt på samme tid.

Træpaller er en anden stor ressource, som du kan genbruge i en stor planter eller miniaturehave. Det første skridt ville være at vælge pallerne. De skal være i god stand og ikke have været behandlet med kemiske insekticider. Det ville også være nyttigt at finde en palle med seks eller ni planker på overfladen, så du kan klare den i tre-plank sektioner. Du skal bruge tre sektioner for at gøre hovedrammen til planten. Du tilføjer derefter siderne. Fyld derefter det med jord og kompost. Du kan lineere planterne med landskabspleje. {fundet på dejlige greb}

En enkelt palle kan også omdannes til en vertikal have. Fastgørelse af pallen til en væg er let, og det gør også mærker til alle de urter eller planter, du planlægger at lægge i. Brug tavle maling på forkanterne, så vil du kunne skrive på dem med kridt. Du kan hæfte landskabsark til pallen for at gøre lommerne, eller du kan tilføje nogle træplader.

Gamle stole kan gøre dejlige plantager og omdannelsen er næsten ikke så vanskelig som det kan synes. Du skal ikke bekymre dig om et beskadiget sæde eller ryglæn, fordi du alligevel ikke behøver disse dele. Så tag sædet ud og hold bare rammen. Hæft nogle kyllingetråd ind i sædeområdet, og det bliver planterne. {fundet på simplycountrylife}

Ponderedprimedperfected viser også, hvordan man laver en stolplanter fra en stol, der ikke har et aftageligt sæde. I dette tilfælde skal du skære et hul i sædet og lægge en hængende ledningskurv på det sted. Du kan så vende kurven til en brugbar planter ved at forene den med landskabspleje eller med mos.

MoreINSPIRATION
  • Mini Indoor Garden Ideer til små rum
  • 16 DIY planters at spruce op din have
  • Spar plads i dit hjem eller have ved at skabe vertikale planter

Hvis du har en gammel kommode, behøver du ikke at overveje at omdanne den til en planter. Faktisk drejer du skufferne i plantagerne. Læg dem med plastikplader for at gøre dem vandtætte, og så kan du bare tilføje jorden og alt andet. Maler kommode en flot farve, og du kan sætte den ud på din veranda eller endda holde den inde i huset. {fundet på eclecticallyvintage}.

For at lave en hængende murplanter som den, der er beskrevet på shanty-2-chic, skal du have noget fyrretræ, en boremaskine, trælim, spraymaling og reb. Opbygning af den faktiske ramme er ret nemt. Det vil have tre hylder til at vise små potter. Du vil hænge planterne fra en vægmonteret krog med reb. Du kan tilpasse det på mange måder ved at bruge enhver farve farve, du ønsker.

Hvis du vil lave din egen udendørs have, skal du tænke på noget i større målestok. For eksempel kan du bygge nogle betonplantere. Du ville have brug for en skimmel til hver enkelt, og du kan gøre det ud af noget skovtræ. Giv planterne enhver form og størrelse, du vil have. De passer fint i en moderne baggård.

Du kan også lave nogle flotte udendørs planter i træ. Bare tænk på dem som simple bokse. Dette er en god ide, hvis du vil have en have, der er velorganiseret og nem at passe på. Derudover kan du også nemt bringe planterne indendørs i løbet af den kolde årstid og fortsæt med at nyde friske urter og grøntsager om vinteren.

Disse hævede grøntsager har interessante former. De ligner puslespil eller Tetris-blokke, og du kan arrangere dem på mange sjove måder. Lav iøjnefaldende geometriske arrangementer med dine plantemaskiner og få haven til at skille sig ud.

Uanset om du bygger planterne til haven selv eller du køber dem, er der mange muligheder at vælge imellem. Nogle har virkelig interessante former som denne stjerneformede. Det kan nemt fungere som et kontaktpunkt og kan placeres i midten af ​​haven.

Enklere design kan også se vidunderligt ud. Overvej at definere dit dæk eller våbenhus med store planter. Fyld dem med urter eller farverige blomstrende planter. De danner en barriere mellem dæk og gård, og de vil også tilbyde dig privatliv og noget rart at se på.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar