Hvordan man laver bogreoler dobbelt som indretning

Husk, når bookshelves plejede at være et rektangulært møbel, som du sidder fast i hjørnet og glemte? I dag er bogreoler stadig funktionelle, men udfører en dobbelt funktion som indretning. Fra at fungere som ruminddelere, til at bruge skjult lodret opbevaring i en gang, kan bogreoler udsmykkes eller strømlines. Hvis du forsøger at tilføje mere lagerplads til dit rum og tilføje et dekorativt tryk, læs videre for at se, hvordan bogreoler kan fordoble som indretning.

  • Skjult opbevaring: Bogreoler er det ideelle sted at booke bøger uden at tage meget plads. Skjult opbevaring kan komme i mange former som over døråbninger, foran vinduer og lodret op til loftet. Husk bogreoler behøver ikke at have et bagpanel. De kan være gennemsigtige for at tillade et vindue eller et andet rum at vise gennem enheden. Dette giver dig mulighed for at gemme bøger og have indretning på samme tid!
  • Trappe muligheder: Trapper har altid været en mulighed for en designer til at være kreativ med et noget "ubrugeligt" menneskeligt rum. Afhængigt af hvor høj din trappe stiger vil diktere, hvor meget brugbart rum der er til rådighed under og støder op til trappen. Bogreoler kan bygges under en trappe, og hvis der er nok hovedrum, kan der lægges en læsekrog eller bænk langs siden.

  • Væg effektivitet: I de fleste hjem er væggene primære ejendomme til dekorative hylder. I stedet for kun at have et par valg placerede hylder, hvad med at omdanne hele væggen til en bogreol? Dette virker smukt omkring et brændpunkt, såsom en pejs eller et underholdningscenter. Vælg symmetrisk eller tilfældig hylde i en brugerdefineret bogreol at koordinere med din indretningsstil.

  • Børneværelser: Boghylder i børnenes værelse kan være lunefuldt og matche farveskemaet eller temaet i rummet. Sørg for, at små hænder kan nå de fleste bøger og fordoble boghyllen som dekorativ opbevaring. Brug lommeformede kurve, plastikbassiner og små skuffer for at holde styr på legetøj og manglende spilstykker.
  • Rumdeler: Forsøger du at opsplitte et rum visuelt uden at føle det lukket? Bogreoler giver en unik mulighed for funktionelt at holde bøger og indretning, men tilbyder også adskillelse mellem rum. Ved støjproblemer skal du overveje at bruge back to back enheder med en paneludskæring. Hvis støjrejser ikke er et problem, er en åben geometrisk bogreol smuk og tilføjer visuel interesse.

  • Farve koordinere din skærm: Hvis du er en ivrig læser og har en stor samling bøger, skal du overveje at adskille dem på den ydre binderfarve. For den person, der elsker dekorative møbler til farvekoordinater, kan bøger placeres i en lang række behagelige farvepaletter, der passer til din smag.

Bogreoler er kommet langt, og dit hjem kan drage fordel af en af ​​de fleste værelser i dit hjem. Mål først din plads og afgøre, hvor mange bøger du skal gemme. Jo mere plads du har, desto mere dekorative kan du huske, du behøver ikke at fylde hver hylde. Sørg for din indretning udnytter den dobbelte funktionalitet, som bogreoler kan medbringe.

Freshome læsere har nogle unikke forslag til at bruge bogreoler som indretning? Nogen bruger hylderne under trappen trick? Vi vil gerne høre dine kommentarer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar