Hvordan man laver hampstring vedhæng lamper

Det er svært at tro, at disse smukke vedhængslamper blev fremstillet af hampstreng. Som du vil se næste, er det ikke så svært, som det ser ud til. Du kan endda være i stand til at lave en selv, hvis du følger vejledningen. Lad os først se, hvilke leverancer og værktøjer der er blevet sagsøgt for dette projekt. Det lyder måske mærkeligt, men du skal bruge springkugler i forskellige størrelser.

Du har også brug for klare tørremaskinerlim og selvfølgelig hampstreng. Hvis du bruger en 16''-diameter bold, skal du bruge 400 meter. For en 14''-diameter bold - 300 meter og for en 9''-diameter bold kun 100 meter. Du kan også bruge plastikhandsker, og du skal også bruge en permanent markør. Sørg også for at have en kugleblæsende nål og hardware til vedhængslampen. Det første du skal gøre er at tegne en cirkel på den bold du planlægger at bruge med et permanent marked. Denne cirkel repræsenterer den del af lampen, der skal forblive fri for streng.

MoreINSPIRATION
  • DIY Pegboard String Art
  • 8 DIY vedhæng lamper med meget usædvanlige design
  • 21 Creative DIY Lighting Ideas

Nu begynder den rodet del. Hertil kan du bruge handsker. Det er på tide at påsætte limen. Et simpelt trick er at klemme en kvart størrelse lim og simpelthen køre hampen igennem den. Sæt derefter hampen rundt om bolden. Du kan bruge et tilfældigt mønster til at anvende indpakning hampen og undgå kryds-cross mønstre. Husk også, at cirkelområdet skal forblive uberørt. Derefter skal limen tørre. Brug derefter den pustende nål til at deflate bolden og fjerne den fra lampen. Ikke den vanskelige del. Installer ledninger og hardware og sørg for, at pæren hænger ned i midten af ​​kuglen. {Fundet på craftynest}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar