Sådan får du din næste bevægelse din nemmeste nogensinde

Vi siger det: Flytning er ikke sjovt.

Flytning kan være besværet af så mange grunde. Ting ender altid tabt, og noget bliver altid brudt. Du er tvunget til at indse, hvor mange ting du har, og hvor svært at flytte en boks (eller 50) kan være.

Men det kan være lettere. Ved at nedbryde den bevægelige proces og fremhæve dine skridt til succes, kan du forenkle dit træk og forblive (noget) organiseret midt i kaos.

Uanset om du flytter ind i en studielejlighed i byen eller et familiehjem i forstæderne, er her vores bedste råd til, hvordan du gør dit bevægelse mere effektivt og mindre tilbøjelige til at fremkalde tårer.

Vores bedste flytende råd

Flyt mindre

Nej, genovervej ikke de bevægelige dokumenter, du lige har underskrevet. Men forplig dig til at slippe af med de ting, du ikke behøver, før du pakker op til dit nye boligområde. Det kan virke som en stor opgave at forsøge at montere på toppen af ​​at flytte, men du vil gerne takke dig selv senere, når du pakker op færre kasser og ikke krammer unødvendige ejendele ind i dit nye rum.

Hvordan skal du gå om dette? Vi foreslår at bryde det ned rum for værelse. For eksempel vælge en aften for at forpligte sig til at sive gennem dit køkken for at slippe af med ubrugte værktøjer eller overskydende forsyninger.

Derefter har en plan om at slippe af med dem for godt. Har en garage salg eller donere dine varer, og klappe dig selv på bagsiden for at opnå en stor opgave.

Få det skriftligt

Den eneste måde at orkestrere et træk på er med en plan.

Uanset om det er et simpelt Word-dokument, der er skrevet på siderne i en juridisk pude eller oprettet med et online organisationsværktøj som Trello, har du et sted, hvor du kan dumpe alle detaljerne og frigøre dig selv med at huske opgaver.

Ting, du vil medtage i denne flytende masterplan, kan være:

  • En tjekliste over mindre opgaver, der skal gøres: Afbrydelse af forsyningsvirksomheder, videresendelse af post, formel adresseændring og ansættelse af movers.
  • En oversigt over de store ting. Sørg for at alle de møbler, du bringer, får plads på det næste sted. Når du har fastslået det, skal du kortlægge en grov plan for, hvor store møbler vil gå. Dine flyttehjælpere vil være glade for dig.
  • Husk at udpege en mappe eller bindemiddel til alle vigtige bevægelige dokumenter, som f.eks. Mover-kontrakter.

Har de rigtige forsyninger

Alt er nemmere med de rigtige værktøjer, så brug tid og kræfter til at samle de ting, du har brug for til din rådighed for at pakke og flytte dine varer.

Fra punkt A til punkt B

Skal du have brug for en flytende lastbil på flytende dag? Udlåner du en afhentning fra en ven? Sørg for at have en sikker måde at transportere dine kasser på.

Kasser

Lager op på kasser, hvad enten du er fra U Haul, Home Depot eller Craigslist. Få en bred vifte af størrelser, så små ting ikke kommer rundt i bevægelsen eller løs i bokse, der er for store. Ingen ønsker at pakke ud en kasse med diverse mishmash.

Tape dispenser

For din hygiejne mener vi, at en tape dispenser er nøglen til god pakning. Også for din tandlæge sanselighed, må du ikke rive tape med dine tænder.

Sharpies

En flot, fedt Sharpie vil tage dig en lang vej, når det kommer til mærkningskasser.

Pak smart

Jo mere organiseret du føler om din pakning, jo lettere bliver det at genåbne disse kasser og pakke ud på dit nye sted. Vær liberal med din avis, eller få boblepakning. Mærk dine kasser - siderne og toppen, så du kan se hvilken den er, uanset hvor mange der omgiver det.

Hvis du vil gå den ekstra mile, skal du holde en liste over, hvad der er i hver boks. Dette er især nyttigt, hvis dine ting vil være i transit eller lagring længe nok til at glemme specifikationerne for hvad der er der (for mig er det simpelthen det øjeblik jeg sælger boksen).

Bede om hjælp

Uanset om du ansætter movers eller får en hånd fra venner, være forberedt og planlægge at bruge alles tid klogt. At være fuldt pakket ved ankomst, ved at vide, hvor man skal lede forskellige kasser og møbler, og vedligeholde en tidsplan, vil alle gøre alles indsats mere fornøjelig.

Gør dig komfortabel

Det sidste, du vil gøre, når din flytende dag blæser ned, er begyndt at kigge gennem kasser til tandbørsten. Pak dig selv en taske med alle de væsentlige ting, der vil gøre dig komfortabel, når du pakker ud og begynder at leve i dit nye rum. Toiletter, rene tøj, pyjamas og lad os være rigtige, en flaske ibuprofen er dine første skridt til at få afgjort.

Hold roen

Du vil fejlberegne størrelsen af ​​skabet og måske lave en væg eller to i processen. Du må ikke komme for tæt på detaljerne, som senere kan regnes ud.

Fejr små sejre og små præstationer, og ved, at holdningen virkelig er alt. Accepter at bevægelse, uanset hvordan organiseret eller lille, er sjældent (hvis nogensinde) sjov. Du sværger, at du aldrig bevæger dig igen. Men du vil overleve.

Godkend at det vil være et vanskeligt par uger på en vej, hvor et par stød er uundgåeligt. Og ved, at når disse uger og arbejde er overstået, har du opnået en fantastisk mængde arbejde og har et nyt rum at bo i.

Går du klar til at flytte? Vi vil gerne vide, hvad der virker bedst for dig - nå ud til os i kommentarerne eller på sociale medier!

Bare drømmer? Hvis du vil arbejde på at sælge dit hus, Læs vores Home Sælger Guide.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar