Sådan får du mest ud af et forældet rum

Forældede rum kan komme i mange former og størrelser, fra træpanelkældre til midcentury-køkkener til blomsterblegede stuer. Nogle gange er det nemt at bare slippe af med disse forældede funktioner.

Men andre gange, uanset om du lejer eller bare ikke kan foretage visse ændringer i dit eget hjem, skal du blive lidt mere kreativ. Der er et par forskellige metoder, du kan bruge til at få mest muligt ud af et forældet rum. Her er tre af dine vigtigste muligheder.

Dæk det op.

Hvis du ikke har ressourcerne eller evnen til faktisk at slippe af med, uanset hvad det er, der gør dit rum forældet, kan du forsøge at blot dække det. Hvis gulvet er gammelt og uinteressant, skal du bruge et områdemåtte eller to til at skjule så meget som muligt. Hvis væggen har paneler eller maling, der ikke er din smag, kan du bruge nogle midlertidige tapeter eller masser af væggen til at distrahere de øje væk fra din forældede mur.

Forbedre det.

I den anden ende af spektret kan du vælge at simpelthen gå sammen med dit forældede rum og spille op sine unikke funktioner. Hvis du har et midcentury rum, kan du for eksempel bare købe nogle vintage stykker, der passer ind i rummet og omfavne retro stil.

MoreINSPIRATION
  • Sådan tilføjer du en touch af Vintage Charm til dit rum
  • Indarbejde moderne kunst i et traditionelt rum
  • Hideout møbler glider ind i væggen for at give dig mere plads

Dette vil ikke gøre din plads mindre forældet, men det vil tilføje en unik stil og gøre det mere hensigtsmæssigt end bare et rum, du ikke har råd til at renovere.

Kontrast det.

Endelig kan du bare vælge at kontrastere stilen med moderne stykker eller genstande, der følger med din egen personlige stil, uanset de forældede funktioner i rummet.

Dette betyder ikke nødvendigvis, at du dækker de forældede funktioner, men tilføjer bare andre elementer, der gør de andre ting til at falde i baggrunden. Hvis dit værelse har træk gulve og paneler, tilføj nogle farverige møbler og moderne linjer, der vil tilføje en stærk stil til rummet.

Afhængigt af dit eget særlige rum kan der være mange forskellige måder at skjule eller skjule de forældede funktioner i dit hjem. Bare overvej din egen personlige stil og smag, og du bør være i stand til at komme med en plan, der får dit forældede rum til at virke mere som et unikt stylet hjem.

Billeder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar