Sådan laver du dit eget tavle

I en tidligere artikel viste vi dig, hvordan man laver tavle maling. Hvis du læser det så ved du, at det ikke er svært, og du ved også, at det er meget alsidigt og sjovt for alle aldre. Nu skal vi vise dig, hvordan man laver et tavle og sætter den maling til god brug. Du kan placere det hvor som helst du vil, og det kan have nogen dimensioner. Du skal bruge træ, primer, pensel, tavle maling, en rulle og væg kroge, hvis du vil hænge det på en væg. Bestyrelsen kan have de ønskede dimensioner. Når du først har det, skal du starte med at påføre et primerlag.

Lad det tørre og påfør derefter to lag tavle maling, som du har købt eller lavet selv. Lad det tørre ordentligt mellem hver frakke. Når det er tørt, sæt d-ringbøjlerne fast. Hæng bordet på væggen, og det er færdigt. Du kan også springe over bordet og bare male en del af væggen eller kabinettet, men så ville du ikke kunne flytte den rundt. På denne måde kan du placere dit tavle, hvor du vil.

MoreINSPIRATION
  • Sådan laver du dit eget tavle maling
  • Sådan laver du en tavle-menu til par eller daglig brug
  • DIY Halloween Tavle Tombstone

Brug det i køkkenet til at lave købmandslister, i legerummet hvor børnene helt sikkert vil nyde det eller hvor som helst du vil have. Det er sjovt, kreativt, nemt at lave, og det giver dig mulighed for frit at udtrykke dig selv på en enkel og usofistikeret måde. {Found on shewearsmanyhats}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar