Sådan laver du din egen julkrans

Helligdage kommer og hvert år til jul forsøger vi vores bedste for at gøre huset til dets bedste og også at bruge så mange dekorationer som muligt for at bringe julens ånd inde. Jeg ved ikke om dig, men jeg er syg og træt af at bruge en formue på alle de julepynt, jeg bruger i huset, så jeg lånte nogle ideer fra min børnehave og jeg indså, at jeg kan tilbringe en god eftermiddag med dem og andre familiemedlemmer til rådighed og også lave nogle håndværk til jul.

Disse julkrans kan nemt laves hjemme og stadig ser meget flot ud, hvis du er tålmodig nok til at følge nogle tips. Først når du køber juletræet og du justerer det for at passe dit hus bedre, skal du holde alle dele og dele af grenene og sætte dem sammen, da de er de vigtigste komponenter. Så skal du bruge nogle andre ornamenter efter eget valg eller hvad du kan finde i huset: nødder, små plastkugler, glitter, en stor rød bue, reb, nogle små grene med bær eller en smule farvet plastfrugt og om muligt en metal cirkel som støtte for alle disse.

MoreINSPIRATION
  • 15 jul krans ideer til 2010 af Potterybarn
  • Joyful Snowman CD Juletræ Ornament
  • Jul krans dekorere ideer

Tag hver fir-træ gren eller nogle af dem ad gangen og binde dem til metal støtte indtil de laver en smuk grøn cirkel. Hvis grenene har forskellige længder, kan du justere dem i slutningen med saks. Lim derefter den farvede frugt til denne seng af grene og spray så lidt glitter på møtrikkerne, små bolde og uanset andre små ornamenter, du måske har der og lim dem pænt på kransen.

Afslut det ved at binde den store røde bue i nederste del, lige i midten eller, hvis du foretrækker, binde tre eller fire røde buer efter din smag eller den røde båndlængde, der er til rådighed. I sidste ende hænge det i døråbningen, og hvis du stadig har lidt grønt og nogle andre ting og stadig har lyst til at lave, lave nogle flere kranser af forskellig størrelse og modeller og spred dem i huset, måske placere en på bordet, med et lys i midten.

Åh, god jul!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar