Sådan laver du din egen farverige skærm

I dag vil vi vise dig, hvordan du opbygger dig selv en skærm / rack. Det kan være en nyttig tilføjelse til dit hjem, og du kan også tilpasse projektet for at passe til det rum, du har til rådighed, og den stil du foretrækker for dit hjem. Lad os først se, hvad du har brug for til dette projekt: 3 eller 4 stykker stålrørledning, et træbræt, 2 albuer til at forbinde rørene og 2 flanger for at fastgøre dem til brættet, 4 hjul, 16 skruer og spændeskiver, 4 bolte og møtrikker, primer og maling og noget stof.

Forbered alle dine materialer og kom til arbejde. Først skrues rørene sammen tæt sammen med albuerne for at danne en U-form. Derefter sand bordet for at slippe af med ujævne pletter. Skru flangerne på rørene og afgør, hvor du vil have dem på brættet. Derefter flip bordet og foretage nogle målinger vedrørende hjulene og hvor de bliver placeret. Nu skrues flangerne på bordet og fastgør dem med møtrikker.

MoreINSPIRATION
  • DIY opslagstavle med skodder
  • DIY Rørleggere Rørstående Skrivebord
  • DIY Industrielle Badeværelsesbelysning

Dette sammenfatter ganske vist alle de instruktioner, du har brug for. Nu har du stort set et rack. Du kan enten forlade det som sådan eller male det. Du kan bruge en primer først og derefter dit valg af farve. Når du er færdig med den del, er det tid til at tilføje stoffet til designet. Igen har du total frihed til at vælge hvilken type stof du kan lide. Du kan vælge farve, tekstur og mønster. Du kan enten vedhæfte det ved at sy knapper på stoffet eller for at sy sømmen. Du kan enten bruge dette stykke som en skærm eller et rack, afhængigt af dine behov og præferencer. {Found on kootutmurut}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar