Hvordan laver man dit eget japanske soveværelse?

Det minimalistiske japanske tema er nu ved at blive mere populært og bevæge sig ind i soveværelset. Du skal undre dig - hvorfor? Nå er japansk stil meget sofistikeret og enkel. Det fokuserer på "mindre er mere" og gør det muligt for en at omdanne sit soveværelse til et luksuriøst tilbagetog.

Den rigtige måde at designe soveværelset på er at starte med gulvene og langsomt arbejde opad. For at dække gulvet, overvej tatami måtter. Tatami mat er et traditionelt materiale, der anvendes i japanske hjem til at dække gulvet. De traditionelle tatami måtter er lavet af ris halm og er yderst behagelig til bare fødder. Desuden, hvis du finder dækket hele gulvet en besværlig opgave placere en tatami mat på gulvet. Placér en stor måttet foran sengen eller i opholdsområdet.

For det andet, beslutte et farveskema for værelset. Traditionelt har japansk indretning neutrale jordartetoner. Farver du kan overveje er creme, brun, beige og sort. Vælg en af ​​disse farver for at klæde væggene i dit soveværelse. Bring ind stænk af farver ved at bruge lyse naturfarver gennem accent stykker. Orange, blå, grøn og rød er almindelige accentfarver, der kan indarbejdes gennem malerier, sengetøj og dekorative tilbehør.

For det tredje skal du forsyne rummet. Møbelstykkerne, der bruges i japansk kultur ligger tæt på gulvet og giver dermed en centreret følelse. Sengen du vælger til japansk tema værelse skal være så lav som muligt. Du kan også placere futon madrassen direkte på gulvet. Komplet sengen med en bambus eller en grundlæggende lakeret kommode. Husk at møbler, der imødekommer det funktionelle behov, indføres kun i soveværelset. Så vær så snill at ikke røre rummet og ødelægge temaet.

Endelig skal du accessorize eller dekorere rummet. Prøv at vælge de dekorative elementer i naturlige materialer som bambus, rispapir eller træ. Forbedre sengen eller bænkene eller stole i rummet med silkepuder og puder. Du kan hænge silke gardiner på vinduerne. Ris papir lanterner hængt fra loftet ser også godt ud. Til væggene skal du hænge en eller to japanske kunstmalerier som en kirsebærblomst eller et andet naturligt inspireret nyberget kunstværk.

Der er ting, du kan låne fra asiatisk indretning, når du udsmykker hvert værelse i dit hjem. I tilfælde af soveværelset har disse elementer form af nogle specifikke møbler, tilbehør, materialer og finish, og vi vil udforske nogle af de mest populære og ligefremvalg.

En lav seng.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere et japansk soveværelse
  • Stilfulde spisestuer infunderet med japansk karakter
  • 5 elementer, der er repræsentative for den asiatiske stil

Japanske møbler er normalt lave til jorden. I tilfælde af soveværelset ville dette bedst oversætte til en japansk seng eller en der har et passende design. Platforms senge, der ofte bruges i moderne interiørdesign, er fremragende. {Fundet på formaonline}.

Tekstilbalance.

Balancen er meget vigtig i asiatisk indretningsindretning. Alt skal vælges omhyggeligt. Teksturerne skal fungere godt sammen, og de kan fremhæves med accentbelysning eller ved brug af de rigtige farver og farvekombinationer. {Found on icustomdesigns}.

Naturen inde i rummet.

En anden definerende egenskab ved asiatisk indretning er den smukke forbindelse mellem de indvendige rum og det ydre og naturen i særdeleshed. Bringe nogle af den naturlige friskhed og skønhed inde i soveværelset. Måske ville et bonsai træ være lige hvad rummet har brug for.

Åbent rum og naturligt lys.

Hold soveværelset åbent og luftigt. Det ville helt sikkert hjælpe, hvis værelset havde store vinduer eller glasvægge. Naturligt lys bør overvinde rummet, hvilket gør det til at se frisk, levende og indbydende ud. For at understrege åbningen af ​​rummet, forenkle alle møbler så meget som muligt.

Naturlige farver.

Ekstremt dristige eller neonfarver er ikke noget, du ser i asiatisk inspireret interiør eller i soveværelser generelt. Så fokusere på naturlige farver, inspireret af organiske materialer eller af andre elementer, der findes i naturen som sten, træ eller vegetation. {Fundet på imidesignstudio}.

Skydedøre eller skærme.

Shoji skærme er populære i japanske interiører, men de er ikke den eneste mulighed, du har, når du designer et asiatisk inspireret soveværelse. Der er også andre typer skydedøre eller skærme, du kan bruge. Disse vinduesbeklædning giver soveværelset et rigt og autentisk udseende.

Håndlavet vægkonst.

Der er flere muligheder, når du dekorerer væggene i et asiatisk inspireret soveværelse. En af dem er at bruge noget, der ligner denne håndmalede silke skærm. Det er simpelt, men virkelig dejligt, med et tema der fremhæver den stil, der er valgt til værelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar