Sådan laver du din egen fliseplade

Chancerne er, at du har nogle resterende fliser eller knuste fliser i dit hjem fra tidligere renoveringer og renoveringsprojekter. De sidder bare der, og du kan ikke rigtig bruge dem til noget. Nå tænk igen! Overflader er kun det, du har brug for til at lave et fliserbord, og vi vil vise dig, hvordan du kan opnå et sådant unikt projekt.

Først og fremmest skal du finde basen til din flise bord. Måske har du et gammelt træbord eller måske kan du købe en billig en. Få det renset og klar til at blive brugt til dit nye DIY projekt. {Fundet på Southernrevivals}.

Derefter samle alle dine fliser og arrangere dem efter farve, form, størrelse eller hvad du ellers vil have. Bland og match dem for at dække bordpladen med dem. Hvis du har brudte fliser, så kan du arrangere dem som et puslespil. Det vil tage et stykke tid, men du vil have et one-of-a-kind møbel, når du er færdig.

Når du er tilfreds med det design, du har valgt, få lidt klæbemiddel og begynd limning af fliserne til bordet, en efter en. Du kan kun dække toppen, eller du kan også dække siderne med fliser, hvis design og størrelse tillader t. Vent på, at limen tørrer og rengør og polerer den nye bord.

Dette er de grundlæggende trin, du skal følge, hvis du vil lave dit eget fliserbord. Du kan så bruge det på din gårdhave, på terrassen, i haven eller indendørs, hvis vi siger, at du har brug for et bord i køkkenet. Du kan også bruge denne ide til at lave en køkkenø med en flisebelagt top.

MoreINSPIRATION
  • Sådan installeres Marble Tile Floor?
  • Sådan installeres flise som en Pro
  • Color Block Tile Tables

Her er et dejligt køkkenbord lavet med fliser med forskellige farver og mønstre. De har alle de samme dimensioner, så det var let at sætte designet sammen. Det ligner en stor køkkenø eller opbevaringsenhed med praktiske hylder nedenunder til opbevaring af retter og andre ting. {Fundet på 101woonideeen}.

Lav en mosaik flise bord og også skjule grove kanter for at give det et rent og ryddeligt udseende. Først skal du bygge bordet eller bruge en gammel, du allerede har. Spray maling bunden af ​​bordet. Derefter fastgør fliserne med et tyndt sæt mørtel påført med en trowel. En ekstra stribe flise vil skjule kanterne, og du kan bruge malerens tape til at holde det på plads. Når mørtel er tør, spply grout og svamp fra overskydende. {Fundet på centsationalgirl}.

Sådan laver du en flise bordplade til dit gamle og grimme sofabord: Du har brug for et bord, nogle undergrundsfliser, støbning, sprøjtemaling, klæbemiddel og fugemasse. Du kan også have brug for en flise sav. Tilsæt et tyndt stykke krydsfiner til toppen af ​​bordet og skru det på plads. Tilføj nogle støbning rundt om kanterne og læg derefter fliserne på bordet. Se, hvor mange fliser du skal bruge til at færdiggøre toppen og skære dem i størrelse. Tilsæt klæbemiddel til krydsfiner med en trowel og læg alle fliserne ned. Lad klæbemiddelet tørre, og tilsæt derefter fugten. Skrub det overskydende ud, og det er alt. {Found on tatertotsandjello}.

Du kan tilføje en flise øverste til stort set enhver tabel, uanset størrelse. Runde borde og lidt sværere at arbejde med. Du skal bruge små mosaikfliser eller skære dem nøjagtigt til den form, du har brug for.

Enhver bord kan få en ny fliseplade, selv de små sideborde eller sofabord, du har gemt i garagen eller opbevaringsrummet. Få dem ud, ryd dem op og giv dem en farverig makeover. Så kan du få dem ud på terrassen og alle vil forelske sig i dem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar