Sådan maksimerer du pladsen i en lille lejlighed

At bo i en lille lejlighed med begrænset gulvplads er altid en udfordring, uanset om det er dit drømmehus eller bare et midlertidigt sted at bo. Uanset hvad der er tilfældet, vil du gerne få det bedste ud af det du har. For at maksimere det anvendelige rum i lejligheden skal du være klog, når du udsmykker. Her er et par ideer, der kan hjælpe.

Køjesenge til børneværelset.

I stedet for at have to enkeltsenge anbragt side om side, sæt dem oven på den anden for at spare noget gulvplads. Køjesenge er fremragende til børnenes værelse, hvilket giver plads nok til en arbejdsstation eller et hyggeligt opholdsstue.

Vinduesvinduer.

Placer sengene ved vinduerne i hyggelige alkove. Du kommer til at spare nogle værdifulde gulvrum, og du får også rummet til at føle sig meget mere indbydende, varmt og behageligt.

Opbevaring under trappen.

Spild ikke pladsen under trappen. Brug den til opbevaring. Du kan have skuffer, skjulte døre, hylder og praktiske rum derinde uden at gå på kompromis med trappens integritet.

Cykelopbevaring.

MoreINSPIRATION
  • Vælg Loft Bed for at maksimere plads
  • Sådan maksimerer du plads i et lille rum
  • 10 måder at maksimere plads i et lille rum

I en lille lejlighed er der næppe plads til en cykel. Lad det ikke stå i vejen. Opbevar den pænt højt på væggen. Du kan selv opbygge et robust opbevaringssystem.

Folding tabeller.

Foldningstabeller er yderst nyttige i små lejligheder. De kan nemt gemmes og gemmes, og de kan fordoble eller tredoble overfladen, når de udfoldes, så du kan bruge dem til særlige lejligheder og store sammenkomster.

Murphy senge.

Forestil dig, hvor meget plads du kunne have i soveværelset, hvis sengen ikke var der. Du kan have alt det rum og en behagelig seng, hvis du vælger det rigtige design. Murphy senge er gode pladsbesparende.

Møbler på hjul.

Mobilmøbler er meget praktiske, især i små lejligheder. Du kan flytte det fra et rum til et andet og eliminere behovet for flere stykker. Og hvis emnet er multifunktionelt eller modulært, så er det endnu bedre.

Masser af kurve.

Lagerkurvene er yderst nyttige. Brug dem til at opbevare alt fra tøj til kontorartikler og køkkenartikler. De er gode på åbne hylder og tællere, og de giver dig mulighed for bedre at organisere alt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar