Sådan optimerer du din køkken til sund kost

Sund kost er et af de mest populære mål, som folk satte sig i det nye år, men det er ikke altid nemt. Du kan ikke engang indse, at dit køkken kunne sætte dig op for fejl. Men det rum, hvor du gør det store flertal af din spisning, kan helt sikkert have indflydelse på din kost. Så hvis du spiser sundere er et mål, du gerne vil opnå, er der et par hurtige trin, du kan tage for at sikre, at dit køkken er mere en allieret end en fjende.

Køb de rigtige værktøjer.

Hvis du vil spise sunde fødevarer, er det vigtigt, at du har de rette køkkenredskaber og apparater til at forberede dem. Så pas på den dybe friture og i stedet vælge værktøjer, der hjælper dig med at lave sunde måltider og snacks. Nogle få at overveje omfatter: en blender til frugt smoothies, et godt sæt knive og skærebræt til friske råvarer og en damper for ting som grøntsager og ris.

Vælg farve klogt.

Farve har vist sig at være en vigtig faktor for folks stemninger og vaner, så det er en vigtig opgave at vælge en farve til dit køkken. Psykologer har foreslået, at de bedste farver til fremme af sund spisning er blå og grøn. Dette skyldes, at de er beroligende og naturlige farver. Så vælg en skygge, der får dig til at føle sig afslappet og ikke kløe at spise alt junkfood i et møde.

Vis visse fødevarer.

MoreINSPIRATION
  • Et par tips, der kan hjælpe dig med at holde dit juletræ frisk og sundt
  • Friske og hygiejniske muligheder for gulve
  • Farveindstillinger til køkkenet

En anden måde at vise farve ind i dit køkken er med mad selv. Ernæringsekspert foreslår, at folk forsøger at spise alle regnbuens farver i deres produkter, så vælg nogle frugter eller grøntsager i din yndlingsfarve og vis dem i en skål på bordet eller bordet. Så når du går ind i køkkenet til en snack, vil det første du ser, være en sund mulighed i stedet for en candy bar eller en pose chips.

Arranger din Pantry.

På samme måde kan du prøve at arrangere dit køleskab og pantry, så de første ting du ser når du leder efter noget at spise er sunde muligheder. Hold de behandlede valgmuligheder på bunden af ​​hylderne eller skjult i ryggen, eller bedre endnu, bare don't købe dem. Så hold de sundere muligheder på øjenhøjde og foran og midt.

Sund spisning kan være et udfordrende mål, men det er helt muligt, hvis du tager dig tid til at forberede. Ovennævnte trin kan hjælpe dig med at gøre dit køkken til et godt sted for at hjælpe dig med at nå alle dine sunde spisemål.

Billeder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar