40 tips til at organisere dit closet som et proff

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du får dit skab, ligner de smukke billeder, vi ser i magasiner eller de glimt, vi får af festeskabe på tv? Nå, med vores hjælp, vil du smitte dit tøj, sko og tilbehør på en måde, der vil have hver ven, familiemedlem og nabo i ærefrygt. Tjek disse 40 tips til at organisere dit skab som en professionel og begynde at organisere dit eget rum i dag!

Tøm det

Første ting først, tømme hele skabet. Selvom det ser ud til, at et stormagasin eksploderede i dit soveværelse, skal du, når du organiserer som en professionel, starte fra bunden - en flot ren palette, så alt kan sorteres.

Mal det

Herefter skal du tage fat i en skarp hvid maling og give væggene en makeover. Dette vil medvirke til at skabe den rene palette, som vi nævnte ovenfor, og gøre alle farverne i nærheden, når du forsøger at sammenklæde et outfit.

Purge

Før du nogensinde beslutter at begynde at sætte "stuff" tilbage inde, skal du rense. Sko, der er ude af stil, tilbehør, der bare ikke giver mening eller ting, du bare ikke elsker, som du plejede at skulle alle doneres.

Køb forsyninger

Når du har tømt tæppet og se, hvad dine behov er, er, når du kan gå ud og købe forsyninger. Uanset om det er plastikbeholdere, kurve og mere er nøglen her ikke at købe, før du har gennemgået hvad du holder.

Gå efter sæson

En måde at organisere dit tøj tilbage inde i skabet er at gå efter sæson, selvom du skal udskifte bluser og bundflader efter årstiden - bringe dem til forsiden af ​​pakken for nem greb.

Farvekode

Og for at nedbryde organisationen endnu mere, farve kode dine varer. Dette vil gøre det meget lettere at finde bestemte stykker, du måske har i tankerne, og også skabe tøj uden at rive alt ud af bøjlerne.

Lys til Mørk

Hvis du virkelig ønsker at få dit skab til at virke som det er blevet gjort af en professionel, anbefales det også, at når du er farvekodning i skabet for at sikre, at farverne går i lys til mørk mode. Igen gør dette ikke kun det visuelt mere tiltalende og fornuftigt, men lettere at udstyre at skabe og styling!

Etiket

Hvis du ikke har en label maker, så tag nogle klistermærker og en Sharpie-mærke, skal du bruge dem til en række projekter. Uanset om du beslutter dig for at bruge sko eller kurve, vil mærkningspunkter gøre det nemmere at finde det, du leder efter, når alt har et sted inde. {Found on inmyownstyle}.

Indeholde

Alt hvad der giver mening at "indeholde" gør det. Og det afhænger virkelig af det rum, du har indeni også. Hvis du ikke har stativ til sko, skal du bruge beholdere til at stable på jorden under klædestativ eller på de højeste hylder - det samme gælder trøjer, tilbehør mv.

6-måneders regel

Gå efter "6-måneders regel", når du organiserer og regner med, hvad du skal rense. Hvis du ikke har brugt det i de sidste 6 måneder, så slippe af med det! Du vil føle dig så meget lettere, når du har slået af med en klump af tøj, der bare tager plads indenfor.

Hang så meget som du kan

Få det op af jorden og væk fra hylderne. Jo mere du kan hånd, desto bedre. Nøglen her er at nix trådbøjlerne, selvom de ikke holder tøjet godt i form. Gå med skinny designs selvom de tager mindre plads! {Fundet på polishedhabitat}.

Men Foldtrøjer

Selvom du vil hænge op så meget som du kan, omfatter denne regel ikke trøjer. Disse genstande skal foldes og ligger pænt på en sweater, så de ikke beskadiger deres stoffer eller mister deres former.

Brug samme Hangers

Udover at vælge tynde bøjler som du betyder for organisationen, så prøv at holde alle bøjlerne ens. Dette vil føje til skabet, men også sørge for at alle tøj har samme afstand.

Lignende varer

Sørg for, at når du begynder at adskille og hænge, ​​at du adskiller tøj i lignende tider. For eksempel klæder sig med kjoler, bluser med bluser osv. - dette er bare et andet lag af rydning, så du kommer til at elske senere, når du vælger tøj til dagen.

Samme retning

Her er et tip, der synes indlysende, men de fleste følger ikke. Hæng dit tøj på en måde, så de alle står i samme retning. Igen er dette en visuel hjælpende, men også en funktionel, når du siver dig igennem, indtil du finder det perfekte ensemble.

Heels High, Flats Low

Hvis du ikke indeholder dine sko, og har et reolsystem til dem i stedet, sætte hælerne højt op og lejligheden lavt ned. Det er et logisk valg, men du vil nok have dine lejligheder mest, og det er lettere at have dem klar til at glide på, end hvis de var høje - greb dem med et skridtstole.

Bælte & Halstørklæder

Ja, selv dine bælter og tørklæder kan og skal også hænges op. De bliver lettere at finde, og du vil ikke have rod i hjørnerne eller på gulvene. Bare tag nogle kroge til at installere eller finde tørklædebøjler, der fungerer lige så godt. {Fundet på gnistekemi}.

Tænk kuber

Hvis du har plads nok, kan du tilføje nogle cubbies i skabet.De kan sidde beliggende lige under dit hængende tøj og arbejde vidundere til din sweater, sko og tilbehør organisation.

Sig nej til hjørner

Brug ikke dine hjørner, de mørkeste dele af skabet, til at gemme alt, hvad du måske vil bære i fremtiden. Skjul ikke genstande, som ikke passer på en bøjle eller i en beholder i disse rum. Hold krogens krog klart fra bunker med kaos.

Hang Jeans

MoreINSPIRATION
  • Organisering af babyens skab: 7 enkle ideer og tips
  • 7 Tips og ideer til at organisere dit skab
  • Effektivt at organisere dit skab til at finde dine varer hurtigere

Selv om de fleste tror at du skal folde jeans og holde dem på hylderne, vil det gøre dig og dit skab bedre til at hænge dem langs deres folder. Organiser dem efter farve, og de vil ikke tage så meget plads i dine cubbies eller containere. {Fundet på honeywerehome}.

Nix længde

Nogle mennesker hænger deres kjoler efter deres længde, men vi mener, at du bare skal holde fast i farvekodningen. Brug disse regler for alle dele af skabet, herunder dem, der har forskellige hemlines.

Kvalitet over mængde

Hvis du har genstande, der ligner hinanden, skal du vælge kvalitetsstykker. Du behøver ikke fem bluser af samme stil og farver, i stedet vælge en eller to, der er de bedste af de bedste, mens du renser resten! {Fundet på livingwellspendingless}.

Feng Shui lidt?

Hvis du er i stand til, skal du flytte dine kasser, hylder og stænger omkring lidt for en helt ny følelse. Det bliver forfriskende og tilføjer lidt ny energi til din organisation og outfit, der skaber dag ind og dag ud.

Tilføj lys

En vigtig del af at eje et skab har den rigtige form for belysning. Alt for mange gange er vores skabe mørke og kedelige, så tilføj nogle ekstra lyse lys til dit rum for en lettere tid med at bruge området!

Højre-venstre modsat

Når det kommer til dine sko, får du mere plads og passer mere sko, hvis du placerer dem ved højre og venstre modsætninger. Dette er især nyttigt, når det kommer til dine bulkier sko som hæle og støvler.

Anden stænger

Hvis du har pladsen, skal du tilføje en anden stang under dem, du allerede har. Du får dobbelt pladsen øjeblikkeligt og skønheden i denne enkle idé er, at selv mindre skabe kan klare forandringen.

Clear Shoeboxes

Tag nogle klare eller akryl skoboxer ind i skabet. Ja, de arbejder for sko, men de arbejder også for dit undertøj og undertøj. For at holde det klart fra støv og rod, kan du også finde det, du har brug for på et øjeblik.

Boksede smykker

Hvis du er skab er stort nok til at huske dine smykker også, så gå efter det! Vi er fan af at bokse dine smykker og skabe etiketter for hvert sæt. Placer dem inde i kurve og skuffer til opbevaring.

Kurvposer

En måde at organisere dine punge på er i store kurve på gulvet. Alt du skal gøre er at trække dem ud og tag det, du kan lide uden at forsøge at nå de øverste hylder og skabe et rod hver dag. {Found on myuntangledlife}.

Betjent kroge

Brug dette som en påmindelse om hvad du eller børnene har på dig den næste dag eller et stykke, der skal rengøres. Det er nemt og nemt at installere, og det handler om funktion og planlægning i forvejen! {Found on inmyownstyle}.

Fortsæt støvningen

Støvmider vil beskadige stoffer, så sørg for at du holder dit skab fri for støv. Forsøg ikke skabet under dit ugentlige rengøringsprogram, et hurtigt feje og støv gør det godt.

Ændre det, ryd det, reparér det

Når du sorterer gennem dit tøj, må du ikke sætte noget tilbage i skabet, der skal ændres, rengøres eller repareres. Få det hele gjort, så du ikke har stykker, der er uudholdelige, der sidder der og tager plads. {Found on andersonandgrant}.

Kaste væk uden klædeskabe

Hvis du har pyntegjenstande, kommer bunker af papirer og andre "ting" på plads i skabet - slippe af med dem! Dette er ikke et sted at holde ting, du ikke har, hvor du skal sætte. Find ud af, hvor det tilhører affald det.

Stil det

Vær ikke bange for at tilføje lidt af din personlighed til rummet også. Et spejl, en lysekrone, et tegn med en tillidsskabende meddelelse og lignende, en smule af din ånd bør være imødekommende inde i dette personlige rum. {Fundet på laclosetdesign}.

Håndtasker

Hvis du har plads til at hænge dine håndtasker også, så gå til det. Kroge er velkomne, fordi de får ting ud af gulvet og klar til at blive brugt. Der er så mange forskellige måder at gøre dette arbejde til dig også!

Skjul nyhed

Når det kommer til de grimme juletrøjer eller Halloween kostumer, skal du ikke bruge skabet til at holde dem året rundt. I stedet skal du sætte disse nyhedsartikler op, indtil du har brug for dem. {Fundet på 100waystochangetheworld}.

Bye Dust Bags

Tag støvposer ud af dine punge. Du er mere tilbøjelig til at bruge dem, hvis du kan se dem! De vil ikke blive såret inde i dit skab, medmindre du bare er ligefrem skødesløs og på den måde bruger du dem oftere.

Tænk på Fit

Selvom du elsker stykket, og du bærer det hele tiden, tænker du virkelig på, hvordan bluse, par bukser eller kjole kan passe dig. Hvis det ikke passer til din krop, sig dit farvel og spark det ud af skabet! Det går dobbelt for sko!

Åbn lærredeskuffer

Vi elsker åbne lærredskasser. Du kan se lige inde og mærke dem også. De passer på hylder, i cubbies og er en fantastisk måde at holde støv fra overfaldende trøjer og tørklæder.

Spil med en Peg

Du vil måske også installere en pegboard inde i dit skab til at vise dine smykker, hvilket gør det nemt at finde dine yndlingsstykker og holde dem i at få tangles også. {Found on meetthebs}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar