Sådan organiserer du dit medierum, så alle kan nyde det

Næsten alle, der har et frit værelse i deres hjem, ville ikke engang tænke to gange, før de blev omdannet til et medierum. Men at have plads og lyst er ikke alt det kræver. Det er ikke så nemt at vælge den rigtige indretning, de rigtige møbler og de rigtige farver. Vi ved, at vi troede, at vi ville give dig et par tips. For eksempel, hvis du er den type person, der kan lide at nyde en god film med dine nære venner, så vil du måske have mere end bare en lille sofa i medieværelset.

Det er klart, at skærmen skal gå på en væg og sæderne på den modsatte side. Men arrangere dem på en sådan måde, at alle sidder komfortabelt og ikke har problemer med at se filmen, eller hvad du lige ser på, kan være vanskelig. Hvis medierummet har en rektangulær form, så kan du sætte skærmen på en af ​​de smalere vægge. Så kan du have ræder af pladser foran den pågældende væg. Den første række kunne bestå af en stor sofa og den anden i en række komfortable lænestole. En L-formet sektion kunne også fungere, selvom det ikke ville være helt afslappende for alle.

MoreINSPIRATION
  • Sådan vælger du den rigtige farve til dit medierum
  • Fem Top Tips til et Cool Media Room
  • 5 grunde til, at du skal organisere dit opholdsstue rundt om tv'et

Hvis du sætter pris på komfort og ønsker at gøre det til en primær bekymring for medieværelset, så er der også en anden mulighed. Vælg en stor seng og sæt en flok puder og puder i den ene ende. På denne måde kan alle ligge tilbage, slappe af og være hyggelige, mens de nyder en film med alle andre. Atmosfæren bliver meget hyggelig. Hvis du ikke kan finde en stor seng, kan du også få et modulært sæt eller to identiske senge eller sofaer og sætte dem sammen.

Hvad angår farverne, da målet er at skabe en indbydende, varm og hyggelig atmosfære, ville jordfarver arbejde smukt. Hvis du ønsker at skabe et mere dramatisk udseende, så kan du male væggene sorte. Under alle omstændigheder bør lyse farver undgås, især hvid. {Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar