Sådan organiserer du sko- og sneakeropbevaring

Har du så mange sko, der gemmer dem, kan føles som om det er en monumental virksomhed? Opbevaring af sko og sneakers, så du nemt kan finde det par, du vil have, når du har brug for dem, bør ikke være et ingeniørprojekt i sig selv. I stedet tage lidt inspiration fra skoens opbevaringssystemer, der fungerer og replikerer den mest passende til din hjem. Dette afhænger af dit hjem og dit husstands medlemmer. For mange med små børn er et bageste lobbyområde det perfekte sted at installere en sko- og bagagerelager.

For andre er en veranda eller et under trappe skab bedst. Hvis du har en tur i omklædningsrum, vil det bedste sted at opbevare dine sko være i nærheden, så du kan koordinere dit fodtøj med dine andre tøj. Hvis du er presset på ledig plads og sætter dine sko i kasser, vil du sjældent bære dem. I stedet skal du bruge pladsbesparende teknikker og bruge dele af hjemmet, du måske ikke har overvejet før.

Vaskerum Opbevaring.

Vaskerum er et godt sted for en familie skohandel. På denne måde har du dine sko og sneakers afsat til det perfekte sted at rengøre dem, hvis det er nødvendigt. Ideelt set kan dit vaskerum fås fra ydersiden, så du ikke behøver at gå gennem hjemmet i mudrede sko for at tage dem af og opbevare dem væk. Åbne hylder og skuffer er bedst, så ubehagelige lugte fra brugt fodtøj ikke bygger op. Hold børneskoene på de nederste stativer, så de nemt kan nå dem.

Tidy Garages.

Er der ikke nok plads i dit hjem til en dedikeret skoforretning? Garager gør det perfekte sted at studere din families sko og støvler. Så hvorfor ikke sætte dit til den brug? Sørg for at du kan nå dit fodtøj, selvom garagen er i brug. Da skoens opbevaringssystem ikke sandsynligvis vil blive udstillet til gæster, vil et simpelt reolsystem gøre jobbet. Dette er en meget billig måde at få dine sneakers og sko på i god organisatorisk rækkefølge.

Space Savers.

MoreINSPIRATION
  • Praktiske ideer, der løser dine skoopbevaringsdilemmer
  • 6 Indløbsskoopbevaring Ideer
  • 30 par sko racketårn

Hvis du ikke har en garage eller bor i en lejlighed, der ikke er stor nok til en omfattende sko cache, skal du bruge nogle pladsbesparende teknikker. En reol enhed, der passer ind i dit rums hjørner fra gulv til loft, er et relativt simpelt job at lave, for en god snedker. Det er også en god idé at vinkle hylderne, så det lagrede sko ikke stikker ud, stjæler rummets gulvplads.

Skoskabe.

Skoskabe er den perfekte måde at organisere dine høje hæle og sneakers på, hvis du har plads nok til en. Opdel rummet med regelmæssige skillevægge, men husk at der er behov for ekstra plads, hvis du vil opbevare støvler også. Indstil dine sko efter deres funktion, sportssko, muldyr, støvler osv. På denne måde kan du finde det, du vil have hurtigt. Du skal bare lukke skabets døre og udseendet af rummet bliver øjeblikkeligt ryddeligt.

Træk ud skobutikker.

Brug udtagsskoforretninger til at holde dit fodtøj ryddeligt. Sideløbende glidestativer gør det meste ud af det ledige rum, men giver dig også mulighed for at se skoene fra mere end en vinkel. Hvis du har masser af sko, kan det hjælpe med at arrangere dem efter deres farve.

Dressing Room Fodtøj Stashes.

Hvis du har et påklædningsværelse, brug en central ø enhed eller pladsen under et vindue til at stuve dine sko. Stik dem ikke i bunden af ​​et svagt tændt skab, så du ikke nemt kan nå dem. Pull-out sko butikker er gode tilføjelser til at omfatte, hvis du bruger monteret omklædningsrum møbler.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar