Sådan male et victoriansk stilhjem

Når du leder efter den viktorianske stilmaling til dit hjem, skal du vide, at du har chancen for at vise din egen personlighed. Mange farvekombinationer kan bruges fra de bløde nuancer til de dristige, fra den glade gule til den dristige røde, fra den traditionelle mauve til den følsomme pink.

Men uanset hvilken farve du vælger til den victorianske maling til dit hjem, skal du være parat til at bruge lidt tid og tålmodighed i færd med at male dit victorianske hjem. Følgende værktøjer og materialer vil være nødvendige: blegemiddel, højspændingsvaskemaskine, skiveslåder, dråbe klud, sandpapir, maske til at dække dit ansigt, kridt, rulle, børste, malingbakke, lys naturlig primer og mørk efterbehandling primer, stige og malingstape .

1. Først og fremmest skal du kontrollere det for eventuelle reparationer som splinterede klipbræt, beskadigede rynker, små revner, alt efter hvad der skal repareres, inden du begynder at male.

MoreINSPIRATION
  • Arranger dit hus i victoriansk stil
  • Sådan får du et professionelt malearbejde hjemme
  • 4 måder at oprette et victoriansk stil badekar

2. Væggene i huset vil skulle vaskes for at eliminere spor af støv eller spindelvæv, der kan strække sig på lofterne og er næsten usynlige.

3. For san ding-processen skal du sørge for at huset er helt tørt. Når du begynder at skrabe den gamle maling, skal du lægge en dråbe klud for at samle alt støvet. Bær masken til at dække ansigtet mod det fine pulver, der falder væk fra væggene.

4. Efter at væggene blev ryddet op, er det tid til at tjekke igen huset og i tilfælde af at du opdager nogle små revner, får dem fyldt med plastræ. Rum, der er tilbage af vinduesrammerne og sillerne, kan fyldes med kridt.

5. Før du begynder at male væggene i viktoriansk stil, skal du bruge tape til at dække eventuelle trimme og armaturer, der ikke skal males med det samme. Derefter anbringes lysprimeren, og når den tørres, anbringes det mørke efterbehandlingslag af primer.

6. Når du anvender den viktorianske stil maling til dine vægge, skal du sørge for at primeren er tør og have den farvede maling påført i to frakker for bedre finish.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar