Hvordan male dine køkkenskabe som en Pro

Lær at male dine træ, metal eller laminat køkkenskabe som et proffs! Billedkilde: Moderne Køkken

Hvis du er som de fleste, tager dine skabe det mest synlige rum i dit køkken. Det er godt, når de er i god form; men hvis de ikke er så smukke som de kunne være, viser vi dig, hvordan du maler dine køkkenskabe som en proff.

Sikker på, du kunne erstatte dit kabinet, men det er et dyrt firma. Ligesom malerierne væggene kan opdatere et værelse, kan maleri dine kabinetter gøre dit køkken føles helt nyt, hvilket bringer skønhed og stil tilbage til dette stærkt anvendte rum.

Maleri dine køkkenskabe er et budgetvenligt valg til designændring, men det er ikke så nemt som du måske tror - det kræver meget mere prepping end maleri. Hvis du føler, at det er ud over dit DIY komfort niveau, ville mange fagfolk være villige til at tage på projektet. Undaunted? Gå efter det! Læs videre og lær at male dine køkkenskabe som en proff.

Maleri dine køkkenskabe er et budgetvenligt valg til designændring, men det er ikke så nemt som du måske tror. Billedkilde: Samarbejdsdesign

Trin 1: Planlægning foran

Maling af dine køkkenskabe er helt håndterbart - så længe du har masser af tid, tålmodighed og takeout. Sørg for at opsætte den tid, der kræves for at afsætte til dette projekt; det er ikke et en-dags job. Fladskabe vil blive hurtigere at gøre end dem med hævede paneler eller andre detaljer, så planlægge i overensstemmelse hermed.

Du skal vælge primer og maling til brug. Ved at tage en af ​​kabinetdørene til en malingforhandler, kan du komme i gang med de bedste produkter til dit køkken. Skabe kræver en maling af høj kvalitet, end du ville bruge til dine vægge, så tøv ikke med at sprænge. (Du vil male dine køkkenskabe som en proffs, husk?) De lider daglig slitage, så det er bedst at undgå billigere maling, der kan skrælle, knække og chip.

Maling af dine køkkenskabe er helt håndterbart - så længe du har masser af tid, tålmodighed og takeout. Billedkilde: At gøre noget

Trin 2: Vælg din farve

Ligesom folk ofte bliver lidt bekymrede for at vælge den rigtige malingfarve til vægge, skal du bruge lidt tid på at diskutere dit farvevalg. Tænk på designelementerne i dit køkken, du elsker - det er nemt at koordinere frysere med noget, du allerede ejer.

Få masser af prøver med særlig opmærksomhed på den mørkeste farve på strimlen; det giver dig den bedste ide om undertonerne i den række farver. Du kan teste, hvordan farven virkelig vil ligne ud for dine apparater, tællere og gulve ved priming og maling af en stor prøve, såsom indersiden af ​​et skabsdør eller en plakatbræt.

Levende køkkenskabe, herunder rige farver som koboltblå og tranebærrød, er en designtrend, der ses over hele internettet. For meget? To-tone frysere er en anden stilfuld indstilling; det betyder, at dine øvre frysere er neutrale (tænkegrå, greige eller bløde hvide) og farven er gemt til de nederste.

Pasteller fungerer godt for at lyse op i et rum, hvis den palette appellerer til dig. Hvis alle disse farve muligheder gør dig endnu mere ivrig, er hvid en af ​​de mest almindelige kabinet farver på grund af dets rene, klassiske look.

Få masser af farveprøver med særlig vægt på den mørkeste farve på strimlen; det giver dig den bedste ide om undertonerne i den række farver. Billedkilde: Maple og Grey

Trin 3: Fjern og tag mærke til døre, skuffer og hardware

Så fristende som det kan være at male dine skabe med døre og hardware (inklusive hængsler) stadig fastgjort, gør det ikke - at "tidsbesparende" vil koste dig i det lange løb. Fjern kabinetdøre og skuffer, og sørg for at mærke, hvor de kom fra. Et simpelt stykke maskeringstape med et sted skrevet på det vil spare dig for meget besvær senere.

Hvis du udskifter den eksisterende hardware med nye stykker, skal du bore hullerne til det på dette stadium og fylde alle andre huller og pletter i træet. Tag også hængslerne ud af kabinets fronter. Det er nemt at gemme dem inde i det nuåbnede skab, og de vil ikke gå tabt, mens du maler.

Så fristende som det kan være at male dine skabe med døre og hardware (inklusive hængsler) stadig fastgjort, gør det ikke - at "tidsbesparende" vil koste dig i det lange løb. Billede Kilde: Home Tips

Trin 4: Forbered dine overflader

Uanset hvor rent dit køkken er, skal alle (ja, selv dig) skrubbe kabinetterne, dørene og skufferne. Køkkener er arbejdsområder, og der er mere snavs og fedt der end nogen af ​​os plejer at indrømme. Maling vil ikke holde sig til snavs eller fedt, så sørg for, at overfladerne er klæbet ordentligt.

Ved at blande en del trisodiumphosphat (TSP, fundet hos hardwarebutikken) med fire dele vand vil der produceres en effektiv affedtningsmiddel. Brug korrekt sikkerhedsudstyr (handsker og beskyttelsesbriller), når du håndterer renseren, og giv dine frysere en god tørring. Lad kabinetterne tørre helt før de går videre.

Ved at blande en del trisodiumphosphat (TSP, fundet hos hardwarebutikken) med fire dele vand vil der produceres en effektiv affedtningsmiddel. Billedkilde: DIY netværk

Trin 5: Sand alt, du maler

Vi ved, at du ikke vil, men du skal let sandte maleriets overflader for at få dem klar maling vil ikke holde sig til mål.Hvis du kan tørre spild af dine frysere, vil malingen også tørre af.

Træskabe skal slibes lige nok til at gøre finishens matte. Hvis dine kabinetter tidligere er blevet malet og der ikke er chipping eller peeling, gælder den samme idé. Men hvis du har malet kabinetter med flager af maling, der kommer ud, skal du komme ned til bare træ.

Ligegyldigt hvor meget slibning du laver, sørg for at du ikke runder eller slider ned nogen kanter (prøv en slibeblok), og pas på at støvsuge støv. Afslut med en klud klud, så ingen rester forbliver.

Træskabe skal slibes lige nok til at gøre finishen matte. Billedkilde: Simply Rooms

Trin 6: Prime Time

Den primer, du vælger, skal være af høj kvalitet og egnet til materialet i dine frysere (træ, metal, laminat). Hvis du skal male over en mørk eller farvet overflade, skal du have din primer tonet for at matche din ønskede farve. Dette trin er vigtigt for at holde den oprindelige farve fra at vise gennem din nye maling.

Brug en dug og maler tape til at beskytte dine omkringliggende områder, og brug enten en rulle eller pensel til at anvende din primer. Ruller fungerer bedre for flade overflader og giver dig mulighed for at dække mange områder hurtigt. Hvis du har mange arkitektoniske detaljer i dit kabinet, bliver du bedre ved at bruge en pensel for at komme ind i kroge og kroge.

Den primer, du vælger, skal være af høj kvalitet og egnet til materialet i dine frysere (træ, metal, laminat). Billedkilde: DIY netværk

Trin 7: Mal dine køkkenskabe som et proff

Endelig er det tid til at male ... og vent på, at malingen tørrer. Og far igen, og vent på, at det lag af maling tørres. (Ja, det er den spændende del.) Følg den samme metode, du brugte til at anvende primer på dine frysere, hvad enten rulle eller pensel (eller en kombination af de to). Påfør et tyndt lag maling, sørg for at rydde op eventuelle dryp eller pooling, og vent derefter. Det kan tage et par dage, afhængigt af dine miljømæssige faktorer.

Når det første lag er helt tørt, sænk let dine skabe, male et andet tyndt lag og vent derefter (igen, det kan være dage). Du skal bruge mindst to lag maling; afhængigt af din dækning, kan du endda bruge en tredje eller fjerde frakke (og flere ventetid).

Påfør et tyndt lag maling, sørg for at rydde op eventuelle dryp eller pooling, og vent derefter. Billede Kilde: Sådan Nest

Trin 8: Genmonter alt

Når kabinetterne, dørene og skufferne er helt tørre, er du klar til at sætte dit nydelige køkken sammen igen. Modstå fristelsen til at gøre dette for tidligt; det vil resultere i udtværinger og sende dig hele vejen tilbage til trin 5 - og ingen vil have det.

Nu, at tingene er utvivlsomt tørre, vil du være glad for at du tog dig tid til at mærke hvilken dør der hører til. Hvis du har ny hardware, skal du også sætte den på plads. Så tag en dyb indånding, stå tilbage og beundre dit smukke nye køkken.

Selvom det ikke er det enkleste af husstandsprojekter, kan du male dine køkkenskabe som en pro ved at følge disse trin. Dette kunne dog have ulemper; dine venner vil måske have dig til at tackle deres næste.

Når kabinetterne, dørene og skufferne er helt tørre, er du klar til at sætte dit nydelige køkken sammen igen. Billedkilde: Steven James

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar