Sådan Parker du en Ferrari i din Dagligstue

Jeg er sikker på at du ved alle, at Ferrari biler er dyre og rigtig smukke, og mænd, der ejer en af ​​disse babyer, er så stolte over at de ikke kan holde sig væk fra dem, så nogle af dem gør deres bedste for at gøre det muligt. Så de opdager måde at have deres bil ved siden af ​​dem hele tiden, bogstaveligt talt.

En af disse vanvittige fyre er stålarbejderen Jon Ryder fra Sheffield, England, som har parkeret sin gule Ferrari i stuen. Hans F355 Spider er hans stolthed, og han parkerer den i garagen, der kommunikerer med sin stue. Når han har gæster bruger han et gardin til at skjule garageporten, og han kan også bruge sin stue som skærm.

MoreINSPIRATION
  • Crashed Ferrari blev til et sofabord
  • En eksklusiv boligblok hvor du kan parkere din bil fra stuen [Video]
  • Ferrari-fabrikken, et kig bag kulisserne

Som du kan forestille dig, fører denne beslutning til nogle drastiske ændringer i udseendet og funktionaliteten i hans hus. Han var nødt til at rive nogle vægge og forbinde garagen til stuen og også bruge gulv, der er perfekt til biler og ikke til normale huse. Jon tilbragte en måned og £ 900 for at afslutte alle ændringer i hans hus, men han er meget tilfreds med resultaterne. Selvfølgelig er han ikke den eneste der nogensinde gør sådan noget, det bedste eksempel er en fyr, der hedder Gil Dezer, der havde hængt en 1950 Porsche Spyder 550 i sin stue. {Fundet på swns}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar