Hvordan man vælger den perfekte køkkenmøbler

Hvordan vælger du de perfekte møbler til dit køkken? Der er ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål. Løsningen er opdelt i en række små detaljer, der, når de er sat sammen, skal passe lige rigtigt. Men før det sker, skal du lave en masse forskning. Kig på disse ideer og se hvilke der ville arbejde for dit køkken.

Fedte bordplader.

Normalt er bordpladen ikke rigtig et element, der skiller sig ud. Men det betyder ikke, at du ikke kan få det til at ske. Vælg en bordplade med fed skrift som grøn, gul eller orange. Det kan være det friske og levende element, som dit køkken mangler.

Marmor er en klassiker.

Hvis du ikke er virkelig en fan af dristige farver, så bør en marmor bordplade mere til din smag. Selvom det er simpelt, vil det skille sig ud med sin klassiske appel.

Læderstole.

Læderbetræk er den mere raffinerede og elegante version af stof. Så hvis du vil have det til dit køkken, hvad med nogle læderstole til køkkenøen?

Dobbelt told.

Uanset hvor rummeligt dit køkken er, har du ikke råd til at spilde noget rum. Så vælg multifunktionelle elementer som en køkkenø, der fordobler som spisebord og også har indbygget opbevaring eller en vinkøler.

Smart opbevaring.

Vælg den rigtige type lagerplads for hvert rum. Hvis du kan, presse i nogle skuffer i din køkkenø eller bord og nogle hylder hvor som helst du kan.

Udstødte rør.

MoreINSPIRATION
  • 60 Great Bar Pallet Ideer - Sådan Pick The Perfect Design
  • Giv dit køkken et nyt kig på et budget
  • Hvordan man vælger moderne møbler til køkkenet

Køkkenet og spisekammeret er steder, hvor en lille smule industriel charme vil se godt ud. For eksempel, hvad med disse rørhylder? De ser absolut godt ud her, især med træet. {Fundet på diyshowoff}.

Industrielle stole.

Ikke en fan af rør? Derefter kan du introducere industriel skønhed på andre måder, ligesom med barstolerne. Disse ser virkelig interessant ud.

Træk-skuffer.

Gør dine lagerområder så tilgængelige som muligt. Medtag udtræk skuffer inde i dine køkkenskabe, så du bedre kan organisere og få adgang til de ting du opbevarer derinde som gryder, pander, krukker mv.

Et moderne touch.

Køkkenet er ikke det sted, hvor du skal eksperimentere med forældede stilarter. Det skal se moderne ud, så prøv at holde øje med ændringerne. Rene og enkle linjer og gennemsigtighed er, hvad du skal se efter i dine møbler.

Hjørnesæde.

En god måde at gøre brug af køkkenhjørnerne er med en hyggelig siddeplads. En simpel bænk, der vikler rundt om væggene og et lille bord, er præcis det, du har brug for.

Åbne hylder og ophængte møbler.

Få maksimalt udbytte af væggene i dit køkken med funktioner som åbne hylder, som er meget praktiske eller vægmonterede skabe, der er gode til at gemme ting.

Forny.

Fra tid til anden giver dine køkkenmøbler en makeover. Måske kunne kabinetterne bruge ny hardware eller det gamle morgenbord et nyt lag maling. Det handler om at gøre værelset til at se friske og nye ud og ikke lade det kede og monotont.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar