Sådan planlægger du en rekreativ bar til dit hjem

Ville du ikke elske et område i dit hjem for at slappe af med venner og familie, dele i drikkevarer og samtale? Så er en rekreative eller hjemme bar lige præcis hvad dit hjem har brug for. Planlægning af en hjemme bar kan være spændende og givende en gang færdig. At bestemme, hvad din underholdende livsstil er, vil diktere, hvor meget du vil bruge linjen, og hvilke faciliteter du gerne vil have med. Her er tips til at hjælpe dig med at planlægge din hjemme bar, der kan gøre dig underholdt mere!

  • Underholdende livsstil: Kan du lide at have en gruppe mennesker over til det store spil hver weekend og invitere kolleger i løbet af ugen? For dig kan behovet for en hjemmebar omfatte et større siddeområde med evnen til at vaske glas og køle drikkevarer bag baren, dette kaldes en våde bar. Selvom du kun bruger barområdet på ferie til 2-3 personer, kan en bevægelig bar være til dig, der ikke er forbundet med vandforsyningen til en vask eller el.
  • Vurder dit rum: Når du har besluttet, hvor meget underholdende din husstand gør, skal du bestemme, hvor meget plads du har til en hjemme bar. For større rum er en bagvæg vigtig til opbevaring af drikkevarer og forsyninger samt display til fjernsyn og / eller kunstværk. Den fysiske tæller bag stangen kan omfatte rigelig diskplads, vask, køleskab og forberedelsesområde. For mindre rum kan en bærbar bar kun omfatte et område til at servere drikkevarer, men forberedelsen vil ske i køkkenet eller i andet fjernrum.

  • Få inspiration: Hvis du har brug for ideer til hvordan du vil have din bar til at se, tag inspiration online, magasiner eller besøg ægte sport eller rekreative barer i dit område. Selvom disse stænger vil være af større skala, kan du få en ide til belysning, funktionalitet og faciliteter. For dit hjem kan du skala tilbage på mængden og pladsen, men implementer de samme ideer til din perfekte hjemme bar.
  • Serving krav: Hvis du kun planlægger at have dåser og drikkevarer på flasker, skal du sørge for at planlægge på et lagerområde. Dette kan omfatte et displayområde til flasker, men kan også indeholde øvre og nedre kabinet i tillæg til hylder. Hvis du planlægger at have et fuldt øludkastningssystem, skal du undersøge, hvordan man har en installeret samt rumkravene. Planlægning af disse funktioner vil efterlade dig tilfreds med din hjemme bar, når du er færdig.

  • Materialer og finish: Til siddeområdet skal du overveje, om du vil have behagelige høje rygsække eller en sportsbar type siddepladser som en ryglæn. Denne beslutning kan laves af stilen i din indretning til, hvordan formelle / afslappede dine underholdende behov er. Countertop materialer kan variere fra plast laminat til granit. Til mobile stænger kommer færdiggørelserne allerede til færdigfremstillede, og du vil have et katalog af valg at vælge imellem. Hvis du overvejer at bruge en mobil bar, se online for rekreative designere, der specialiserer sig i hjemmestænger og billardrum.

Planlægning af en hjemme bar er spændende, når du tænker på alle de sjove underholdende der ligger foran. Når du vurderer din underholdende stil, gør din forskning om faciliteter, der er fornødenheder og luksusartikler. Hvis du forsøger at spare penge, skal du have plads til at udvide i fremtiden for de luksusvarer. Opbygning af en hjemmestang behøver ikke at være dyrt, men bør planlægges omhyggeligt for at undgå skuffelse i fremtiden. Dit hjem kan have en stor hjemme bar, som dine venner og familie vil nyde i de kommende år.

Freshome læsere hvilke faciliteter vil du medtage i din ideelle hjemme bar? Har du en bar? Lad os vide, hvordan du kan lide det og hvad er nogle must-have funktioner!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar