Sådan forbereder du dit hjem til vinterens tilbagevenden

Uanset om det sner sig i dit sted i verden, eller de varmere temperaturer er lige begyndt at aftage, vil vinteren være officielt her om et par måneder. Med koldere temperaturer kommer også stigende energiregninger, trækdøre og vinduer, og opvarmning af vores boliger bliver prioriteret. Har du tænkt på hvad du kan gøre nu, for at spare penge og energi om få måneder? Brug disse nyttige tips til at få et spring start på at vinterde dit hjem, så du kan bruge tid foran pejsen i modsætning til i et koldt hjem.

  • Vurder dit hjem nu for energilækage: Nu er det bedste tidspunkt at bestemme, hvor der er energilækage. Uanset om de suger luft fra under dine døre eller rundt om dine vinduer, skal du udskifte vejrstripping og tætte rundt om alle penetrationer. Under dine udvendige døre skal du sørge for, at døren fejer forsegler korrekt. Overvej at have dit elektriske selskab udføre en energitilslutning af dit hjem. Du kan miste varme gennem løse bundplader, dårlig isolering på loftet eller gennem dårligt forseglede varmekanaler i hele dit hjem. En energi revision vil hjælpe dig med at finde de energisugende syndere!

  • Har din ovn / pejs kontrolleret: Den vigtigste varmekilde i dit hjem skal være i god stand og kontrolleres af en professionel. Din ovn skal have kanaler, varmeelementer og filtre ændret regelmæssigt. Tag dig tid til at rense din pejs af gammel sot og aske, og ansæt en skorstensfejer for at rense skorstenen og. Overvej at inspicere taget og omkring skorstenen for blinkende skader, så der vil ikke være nogen overraskelse lækager fra regn eller sne gennem skorstenen! Sørg også for, at ledning er placeret øverst på skorstenen, så snavs, gnavere og fugle kommer ikke ind i din pejs. Hvis du bor i et klima, der stadig kan nyde udendørs, skal du sørge for, at din udendørs pejs rengøres og vedligeholdes hver sæson også.

  • Gå rundt på dit hjems yderside: Ydersiden af ​​dit hjem har tendens til at blive glemt om vinteren, og nu er det tid til at inspicere det. Undersøg gutters og downspouts for at sikre, at de er rene og fri af blade. Reparér brudstykker og sørg for sprøjtblokke på jorden, omdirigeres væk fra fundamentet. Kontroller for ødelagte skærme og / eller udskift med vinterglas komponenter. Afhængigt af hvor kold det bliver i dit klima, overveje at strømpe på grus, salt osv. .. og lager i din garage for iskørende indkørsel og gangbroer.

  • Reparation og rengøring: På samme måde som foråret rengøring, når dit hjem har været dvale hele vinteren, forbereder efteråret oprydning dit hjem til vintersæsonen samt sikrer, at alle komponenter er i god stand. Reparér eventuelle revner i dit fundament, trykvask udvendigt mursten og beton, og få mekanisk udstyr serviceret. Hvis du har en sneriper eller andet mekanisk udstyr til vinteren, skal du tage det til en autoriseret reparatør i dit område. Rengør din garage, opbevaringsbygning og områder, der bruges til at huse værktøjer. Tjek dine sneskovle og andre værktøjer for at se om de skal udskifte fra sidste vinter.

Mens du stadig kan nyde dit efterårssvejr, skal du ikke komme for godt i at tænke, at det vil holde sig længe. Brug disse nyttige tips til at spare energi, penge og holde din familie sikker og varm i vintermånederne. Du ville ikke sende dit barn i skole uden en jakke i en snestorm, start ikke vinteren uden at udføre vedligeholdelse på dit hjem i den kommende vintersæson. Når alt kommer til alt, vil du stadig kunne nyde de varme nætter i dit hjem, ikke? Kom nu!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar