Sådan forbereder du dit hjem til en DIY weekend

Er du begejstret for det selv gør det (DIY) projekt, du skal påbegynde i weekenden? Godt tro det eller ej, hvis du venter til weekenden, før du begynder at forberede, vil du tilbringe meget af weekenden klar og ikke rent faktisk arbejde. Forberedelse af dit hjem til en DIY weekend i løbet af ugen kan hjælpe dig med at vælge dit projekt, købe dine forsyninger og forberede det område, du vil arbejde i. Her er tips til at forberede dit hjem til en DIY weekend for at hjælpe dig med at bruge weekenden til at opnå dine DIY mål.

  • Gør din forskning i løbet af ugen: Tro det eller ej, der er millioner af gør det selv projekter derude, og hvis du ikke undersøger, hvor lang tid det tager at udføre projektet, forsyninger mv. Vil du blive skuffet over dine fremskridt i weekenden. Når du vælger projekter, skal du bruge hjemmesider, der beskriver, hvor svært projektet er, hvor mange mennesker der er brug for, et omtrentligt budget og hvor lang tid det tager. Dette vil hjælpe dig med at vælge projekter inden for dit forventningsniveau.

  • Bed om hjælp inden weekenden: Mange DIY projekter er en person job, mens mange ikke er, eller kunne gøres lettere med mere end en person. Når du har besluttet dig for et projekt, skal du bestemme, hvor mange personer der vil hjælpe dig med at gøre projektet lettere at udføre. Spørg venner, familie og naboer i god tid før weekenden for at kontrollere deres tidsplaner. Spørg altid flere mennesker, end du har brug for, for at tage højde for "no shows", sygdom osv. Du vil have et sindssyge, der udfører dit projekt med hjælp. Undersøg også deres ekspertise niveau for det projekt, du vil udføre.
  • Køb forsyninger inden weekenden: Der er ingen tvivl om, at du vil besøge din lokale hardware- eller hjemmeforbedringsbutik flere gange under dit DIY-projekt. For at undgå at skulle bruge halvdelen af ​​din weekend frem og tilbage, køb forsyninger i ugen. Du vil højst sandsynligt komme ind og ud af butikken hurtigere end weekenden, og du vil ikke føle sig presset til at køre hjem, fordi du er midt i dit projekt.

  • Forbered området i dit hjem på forhånd: Maling job, ombygning og gør det selv projekter, der kræver bevægelige møbler, fjernelse af lysskifter, osv. .. kan gøres i løbet af ugen. Tøm boghyller ud, deklutter og organisere lokaler, der senere arbejdes på. Mange huser bruger meget af deres weekend til at forberede deres rum og er forfærdet, når søndag aften kommer, og de har lige begyndt deres projekt! Selvom du skal afskedige dit projekt til en anden weekend, arm dig selv med tidens gave. Dit projekt vil komme ud pænere og med færre fejl og sporing.

Din gør det selv projekt blev bare lettere ved hjælp af disse tips. Før du beslutter dig for et projekt, gå det igennem fra begyndelsen til slutningen på papir og i dit sind såvel som med de mennesker, der vil hjælpe dig. Kommunikation og planlægning er succesværktøjerne til at trække et godt DIY-projekt ud. Disse værktøjer hjælper også dig med at forhindre at gå over tid og over budget, fordi du ville planlægge mange af de nødvendige vejspærringer i forvejen. Gør dig klar til at tackle dit DIY projekt i denne uge, og din weekend vil være noget at se frem til.

Freshome læsere, hvilke tricks har du til at forberede din DIY weekend før?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar