Sådan tilberedes dit hjem til en Super Bowl Party

Nedtællingen er videre til super Bowl og mellem dine snackmad og din spildag gæsteliste; du tror du er klar, ikke? Har du tænkt på dit hus, og hvor alle skal sidde? Er dit fjernsyn stort nok, eller skal du leje en? Forberedelse til Super Bowl behøver ikke at være stressende; Faktisk kan forberedelsen være lige så sjov som spillet! Her er tips til at få dit hjem klar, så du kan se alle reklamer og touchdowns med dine gæster!

  • Sørg for god plads til spillet: Lad os se det, hvis du og dine gæster ikke kan se spillet fra hvor de sidder, så vil din Super Bowl-fest ikke være sjovt. Først bestemme, hvor mange personer der skal inviteres til dit hjem, og sørg for at du har rigelig plads. Giv eller tag 5-10 personer i tilfælde af at folk bringer en ven eller ledsager. Overvej at bringe stole fra andre værelser, eller endda låne stole fra naboer eller leje fra din lokale leje part butik.

  • Forfriskninger præferencer: Mens de fleste Super Bowl-fester har de sædvanlige hæfteklammer af snackfingervarer og drikkevarer, være følsomme over for gæster, du ved måske, hvem der har allergier eller specielle kostvaner. Spørg dem før spillet for forslag til mad alternativer, og give nok for et par mennesker til at sikre, at ingen er tilbage at føle sig isoleret. Tilbyde drinks i en række forskellige valg, og sæt forfriskninger op i et område væk fra fjernsynet. Der er ikke noget værre at nogen står foran skærmen for at nå frem til snacks!
  • Indsamle gæster i alternative værelser: Selv om de fleste af dine gæster vil se spillet, kan der være gæster, der foretrækker gruppens kameratskab, men ønsker at være i et andet rum. Opsæt underholdende rum udenfor, i fritidsrum og endda i en tilstødende stue, hvis du har pladsen. Overvej at levere brætspil, musik, et separat tv og / eller konversationsområder for gæsterne at samle og mingle. Hvis du har plads, vil yderligere forfriskninger i dette område holde gæsterne i stand til at rejse frem og tilbage gennem værelserne med mad i hånden.

  • Bede om hjælp: Selvom underholdningen er underholdende, kan forberedelsen af ​​siddepladser, mad og dekoration og oprydning af det samme være en stor opgave. Hvis du holder stor fest, delegerer naboer, venner og familie til at hjælpe med madvarer, indretning og oprette og rydde opgaver. At skære ned på kostprisen ved mad lave en liste og bede hver person om at bringe en hovedret, sidevare, drikke eller papir spiser forsyninger. Jo mere du får, jo hurtigere vil alle nyde en god tid, når Super Bowl-festet begynder!

Hej! Super Bowl sker kun en gang om året, så forbered dit hjem til det og nyd det store spil. Glem ikke at lave planer for kæledyr og eller børn, hvis du vil have en fest til voksne. Hvis du planlægger at holde kæledyr og børn, skal du sørge for at kæledyrene bliver holdt væk fra gæsterne for dem, der kan være allergiske eller bange. Hvis børnene nyder spillet, skal de give børn venlige fingermad og aktiviteter for at holde dem optaget, hvis de keder sig. Brug disse tips og gør dette års Super Bowl-fest det bedste nogensinde!

Freshome læsere fortæller os, hvordan du får dit hjem klar til Super Bowl!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar