Sådan forbereder du dit hjem til festligt underholdende

Vi elsker alle at underholde venner og familie, men tror ofte, at planlægning og tid til at dedikere til processen kræver en masse arbejde. Hvis du kunne bruge enkle tips til at få dit hjem klar og tænke gennem den underholdende logistik før hånden, ville opgaven ikke virke så skræmmende. Husk, du kan gøre din begivenhed så stor eller lille som du vil. Start med dit komfortniveau og arbejde op på senere begivenheder. Her er nyttige tips til at hjælpe dig med at planlægge og forberede dit hjem til den perfekte fest!

  • Vurder dit hjem: Før du sender ud invitationer, vurder en vurdering af dit hjem og hvor stort eller intimt du ønsker at samlingen skal være. Hvis det bliver stort, se på hvilke værelser du planlægger at bruge, og hvis udendørs arealer også vil blive udnyttet. For mindre sammenkomster kan rummet ikke være en bekymring, men bestemmer stadig, hvor folk vil spise, blande sig og samles for at mødes gennem hele dit arrangement.

  • Bestem, hvor meget plads du har brug for: Når du underholder, er mængden af ​​stole som regel den eneste tænkte overvejelse. Tænk også på den type plads, der er nødvendig for aktiviteten. Lænestole kan være behagelige for fingermad, men ikke når man spiser middag. Samtidig er oprejste spisestole passende til en aftensmad blandt venner, men kan være for formel til en aftenfest på en tagterrasse med nabofamilier.
  • Dekorer til lejligheden: Afhængigt af din begivenhed kan udsmykning være så simpelt som et smukt centerpiece, til en udførlig indgang med udvendig belysning, der byder gæsterne velkommen i dit hjem. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, se gennem underholdende magasiner eller se online for inspirationstemaer. Hvis du ikke vil have det besvær, overvej at ansætte en begivenhedsplanlægger for at hjælpe dig med at beslutte eller planlægge og arrangere indretningen selv.

  • Forbereder mad: Planlægning af din madmenu skal ske på forhånd, som det også skulle være din levering af måltidet. Ofte lægger vi større vægt på, hvad der skal betjenes, end hvem der skal tjene det og hvornår. Hvis du har en stor skare af gæster, overveje en buffet stil levering metode af maden. Dette gør det muligt for værts tid at sætte mad ud og stadig være klar til ankommende gæster. Hvis du foretrækker et forgyldt måltid, vil gæsterne blive serveret individuelt - tag det i betragtning i dit energiniveau for at være vært! Catering er også en god mulighed, hvis du vil være fri til at mingle med gæster og nyde aftenen.
  • Opret smuk stemning: Alle sanser er involveret i følelsen af ​​god stemning på en fest. Store underholdende handler om at gøre dine gæster føle sig velkomne i dit hjem. Tænk på musik, floral centerpiece arrangementer og komfort elementer. Hvis du er underholdende om aftenen, husk det, det kan være cool, så tag på udendørs pejse, bærbare ovne og smid tæpper på lounge stole. Disse vil blive hilst velkommen af ​​dine gæster.

  • Send dine gæster hjem med en hukommelse: Alle elsker gaver! Overvej at skille gaver eller "swag bags" til dine gæster. Udførlige gaver kan være fra smykker til gavekort til spa og golf udflugter. For mindre udførlige gaver overveje at vedhæfte personlige notatkort, der takker dine gæster og / eller har en tegning eller tomgang i slutningen af ​​natten til en gave. Denne ekstra touch vil sende dine gæster hjem med et stykke af din tankevækkende gæstfrihed.

At kaste en fest og underholde i dit hjem kan være spændende, og det er en fantastisk måde at samle dem, du nyder at bruge tid sammen med. Med omhyggelig planlægning i hele dit hjem vil stress blive løftet, og du vil nyde dine gæster så meget som de nyder dit fest! Freshome læserne underholder du hjemme hos dig? Hvordan planlægger du dit rum i dit hjem? Forslag er altid velkomne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar