Sådan køber du de rigtige husplaner

Er du klar til at begynde at bygge et nyt hjem og er ikke sikker på, hvor du skal begynde med at vælge en grundplan? Der er utallige ressourcer til at købe husplaner, der passer til dit budget, livsstil og arkitekturstil. Fra boligplan magasiner til online hjemmeproducent websites, ressourcerne er rigelige for at købe en husplan. Inden du går og vælger en grundplan for det smukke rumlayout, har du: valgt din ejendom, konsulteret din lokale bygningsafdeling eller undersøgt byggekostnader? Før du køber husplanerne, er her hvad du bør overveje først.

  • Ved, hvor du vil bygge: Før du vælger en grundplan, skal du sikre dig, at du har et stykke ejendom til at bygge det på først. Dette kan synes indlysende, men mange boligkøbere mener, at grundplanen bør overvejes først, og de glemmer, at visse planer kun kan passe på bestemte størrelser. Hvis du køber 10 hektar jord, er denne faktor måske ikke gældende for dig. For dem med et mindre budget og ejendommens størrelse at arbejde med, køb din ejendom først.

  • Kend dit budget: Når du køber boliger med udviklere, har du den fordel, at du har grundplanen, og bygherren er valgt, og "prislappen" er allerede forudbestemt. Når du køber husplaner, går du igennem et katalog af planer og skal selv opbygge komponenterne. Mens en boligplan kan virke rimeligt prissat, husk at du stadig har brug for en entreprenør at bygge, og deres gebyrer skal tages i betragtning sammen med ejendomsprisen. Før du køber planer, ved du, hvad dit samlede budget vil medføre.
  • Forskning Lokale Bygningskoder: Før du køber planer, søg råd fra en bygningsafdelingsmedarbejder i din lokale jurisdiktion, hvor din ejendom er placeret. De kan give dig retningslinjer på højde, størrelse og hvor langt væk fra gaden den kan sidde osv. Disse retningslinjer er vigtige, hvis du planlægger at opbygge et hjem i et bymiljø, og den plan du valgte er for stor og vil ikke arbejde med de lokale bygningskoder. Hvis du har brug for hjælp, skal du besøge din lokale bygningsafdeling, og de kan gennemgå de oplysninger, du har brug for.

  • Sørg for, at gulvplanerne opfylder dine behov: Når du har bekræftet webstedet, ser dit budget og lokale byggekoder gennem gulvplaner, der passer til din families behov. Størrelsen er vigtig, men måden din grundplan flyder, og om den er åben eller lukket, kan gøre en stor forskel afhængigt af din livsstil. Gennemgå Freshome Article - 5 Tips til at vælge den rigtige gulvplan, når du vælger det rigtige layout til dig.

  • Overvej ansættelse konsulenter: Konsulenter som en arkitekt eller mekanisk / elektrisk / strukturel / VVS kan være nødvendige for rådgivning om at gøre din grundplan til virkelighed. Søg rådgivning om, hvor meget varme- og kølesystemer der vil koste, en civilingeniør kan være nødvendig, hvis dit ejendomssted er ujævnt, og andre konsulenter skal henvises til, før du køber dine gulvplaner.

At bygge et hjem er spændende, og køb af en grundplan kan være hektisk og tage planlægning, før du vælger. Når du har fulgt ovenstående tips, vil processen virke lettere, og du bliver mindre stresset, når dit hjem bliver bygget. Slap af; dit hjem vil være perfekt!

Freshome læser har du erfaring med at købe gulvplaner? Hvad er fordele og ulemper? Vi vil gerne høre dine kommentarer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar