Sådan fjerner du termitter fra møbler

Er du syg af de grimme hvide myrer, der ødelægger dine møbler? Ved ikke, hvordan man fjerner dem fra dine møbler? Nu er det tid til at slippe af med dem en gang for alle. De operationer, du har brug for at gøre for at slippe af med termitterne til gode, er enkle, costless og nemme at gøre.

Før du begynder at gøre dette arbejde, skal du vide, at alt hvad du behøver for at slippe af med termitterne er: aviser, insektmiddel og lidt ledig plads. Så simpelt som det.

Først og fremmest tag det møbel, der blev invaderet af termitter til et tomt rum, som en garage eller en kælder. Luk alle døre og vinduer og sørg for, at de forbliver tætte, indtil hele processen er færdig.

MoreINSPIRATION
  • Sådan fjerner du varmeflader fra træmøbler
  • Hvordan man laver et opholdsstue står ud med møbler
  • Sådan fjerner du permanent producentens pletter fra møblerne

Derefter skal du lægge aviser over hele gulvet, så når termitterne vil dø, vil deres kroppe blive spredt over hele gulvet. Og du ville ikke have 2000 termitter over hele gulvet, ville du?

Afhængigt af hvilken type insektmiddel du har, skal du enten sprøjte over møblerne, eller bare befri gassen fra insektbomberne, der findes i industributikkerne. Når du har gjort dette trin, skal du komme ud af rummet så hurtigt som muligt, og det er fordi gassen fra disse insekticider er meget giftig og kan skade øjnene, lungerne og luftrøret hos ethvert menneske, især hvis det forbliver for meget i kontakt med dem.

Efter en time kan du gå tilbage i garagen. Det første du skal gøre er at åbne vinduerne og lade rummet ventilere ordentligt. Derefter kan du gå og tage avisens møbler og forsigtigt tage dem til skraldet. Pas på ikke at tabe dem, eller ellers kan du have 2000 termitter over dig og over hele gulvet. Vil du gerne have sådan en ting? Vi gætter ikke!

Og det er stort set det. Sådan kan du slippe af med termitterne fra dine møbler til godt. Denne metode er costless og effektiv, og det er derfor, det er den eneste, der fremmes af alle insekticidproducenterne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar