Sådan Repurpose Beton Blokke - Awesome DIY Projekter At Prøv

I tilfælde af at du har besluttet at bygge dit eget hus, så er du nødt til at have nogle overlejrede betonblokke, når du er færdig. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du stadig finde konkrete blokke i dine lokale butikker. Du spekulerer sikkert på hvorfor interessen for disse varer. Nå har vi fundet nogle meget interessante ideer til måder, hvorpå du kan omlægge disse betonblokke og bygge møbler eller dekorative stykker.

Bænk.

For eksempel kan du lave en bænk til dæk eller have ved hjælp af betonblokke. Du har brug for 12 blokke og 4 stykker tømmer til at glide i åbningerne. Du bør også bruge klæbemiddel. Sæt en madras på bænken for at gøre det behageligt. En dejlig ting om bænken er, at betonblokkene også tjener som sideborde. {Fundet på kaylasbasement}.

Udendørs køkken.

En anden vidunderlig ide er at bygge dig selv et udendørs køkken. Genbrug eller genanvendelse af gamle materialer som betonblokke og efterladt træ. Du vil være i stand til at bygge disse tællerrum og prep-områder. Du kan også bruge overfladen som en bar eller et bord. {Fundet på bhg}.

Betonhylder.

Har du brug for flere hylder i dit hjem? Så lav nogle. Disse er lavet ved hjælp af cylinderblokke. Du har brug for fire store blokke og 2 små og to træhylder. Du kan opbygge et sådant opbevarings- og displaysystem til indgangen, hjemmekontoret, garagen mv.

Her er et lignende design. Denne gang blev blokkene brugt til at skabe et reolsystem til opholdsområdet. Der er nok plads til tv, højttalere og mange andre ting også. Under kan du bruge bokse eller oprette og mellemhyllen er perfekt til opbevaring af bøger.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruges cementblokke i praktiske udendørsprojekter
  • Et moderne hus bygget af 900 betonblokke
  • Innovativt familiehus bygget af genvundne betonblokke

I stuen kan du også lave noget som dette. Det er et enkelt stykke bygget med fire betonblokke og to træhylder. Placer den nær sofaen, og den bruger den til at opbevare magasiner, bøger og dekorationer. {Found on aptt}.

Platform Bed.

En anden usædvanlig ide kan være at bruge disse betonblokke i soveværelset. Brug dem til at rejse sengen og benytte lejligheden til også at få lidt ekstra opbevaringsplads til ting som sko eller andre små ting. Du kan bruge denne ide, hvis du har et soveværelse med et industrielt design eller med nogle rustikke detaljer. {Fundet på designsponge}.

Betonplantere.

En meget simpel og interessant ide er at bruge betonblokke til at lave planter. Opret først et layout, du kan lide, og brug derefter klæbemiddel for at sikre det. Brug trådnet til de blokke, hvor du vil tilføje jord og planter for at skabe en base. {Fundet på designsponge}.

Her er et andet simpelt design, fantastisk til indgangen, dæk, terrasse eller have. Du kan omarrangere blokken / planterne efter ønske og ændre layout og design. Du kan også bruge dem separat som individuelle planter.

Lav en betonblokplantervæg og giv den den ønskede form. Til en lignende skal du have 30 rektangulære blokke og 7 halv blokke. Dæk hullerne i blokkene med betonværker klippet i størrelse. Du er velkommen til at tilpasse designet i overensstemmelse med dine egne behov og præferencer. Denne er en L-formet plantemur. {Fundet på freewebs}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar