Sådan sparer du penge i dit køkken og bad

Uanset om dit hjem er en lille en-værelses lejlighed eller et stort palæ, der sparer penge i dit køkken og bad, kan det betyde at spare vand, elektricitet og bevare jordens ressourcer. I det gennemsnitlige hjem tegner køkkenet og badeværelset sig for størstedelen af ​​vandforbruget ud af hele hjemmet. Med viden, opmærksomhed og opmærksomhed på vores hverdagsliv kan vi spare penge i vores køkken- og badeværelser. Her er tips til, hvordan du sparer penge og forbedrer den overordnede 'sundhed' af vores energiregning og tegnebøger!

  • Del bevaringstips med familien: Med den nylige popularitet af grønne initiativer og bevidsthed om at bevare jordens ressourcer er det ikke svært at få oplysninger til din familie. Fra din lokale byregering til verdensomspændende vand- og energibesparelsesorganisationer online, skal din familie engagere sig i samtaler om at spare energi i dit køkken og bad. Børn lærer tips i skolen, mens forældre lærer gennem arbejdsgivere og fællesskabsprogrammer. Hold samtalen i din familie med jævne mellemrum for at lære, hvordan din familie vil gøre en forskel for at bevare.
  • Sluk for vandet: Hvor mange gange fanger du dig selv, så vandet løber som du børster tænder på badeværelset? Når du laver mad og du fylder en kande vand, der skal koges, lader du vandet løbe ned i drænet, så det bliver varmt først? At spare vand i dit køkken og bad behøver ikke at være svært. Tag kortere brusere i dit badeværelse og fyld karbadet med mindre vand. Overvej at bruge mindre gryder og pander under kogning, for at få mindre at rengøre med vand, når du er færdig.

  • Installer vandbesparende armaturer: Installer høj effektivitets toiletter, der bruger mindre vand pr. Flush end konventionelle toiletter. Installer lav flow brusebad hoveder, der reducerer mængden af ​​vandstrøm kommer ud af dit bad. I køkkenet og badet reducerer vandstrømmen til dine dræn ved at installere vandhaner. Alle disse armaturer vil hjælpe dit hjem brug mindre vand og vil igen spare penge uden din familie endda forsøger!
  • Identificer lækager: Lækre VVS-inventar og rørsystemer kan bidrage til vandlækage i dit køkken og badeværelser. Overvej at bruge farvefliker i toiletter for at se om der lækker vand fra dit toilet. Kontroller VVS-linjer under din køkkenvask samt din opvaskemaskine for mulige lækager.

  • Spar el med belysning: Compact fluorescerende pærer er lavet i forskellige armaturer, fra wall sconce pærer, lamper og overlygter. Installer disse pærer for at spare mere strøm end en typisk glødelampe. Overvej at bruge lamper med lysere lampe nuancer i modsætning til mørkere. Lyset vil reflektere bedre og igen tillade dig at bruge lavere wattpærer. I køkken og badeværelser installeres lysdæmpere og automatiske lyssensorer til automatisk at tænde og slukke.

  • Køkkenapparater: Hvis dine apparater er over 8 år, overveje at udskifte med nyere energieffektive modeller. Stol mad i køleskabet, så rigelig luftstrøm kan bevæge sig rundt i mad. For meget mad i køleskabet vil få din mad til at ødelægge hurtigere og vil få dit køleskab til at køre mindre effektivt. Lad varm mad køle grundigt, inden du sætter i køleskabet. Dette vil hjælpe dit køleskab med at holde temperaturen mere effektiv.

I dit hjem er køkkenet og badeværelserne afgørende for at spare og bevare vand og elektricitet. Med disse nyttige tips kan du og din familie nyde den samme livskvalitet, men med færre penge, der flyder ud af din tegnebog. Hvis du er på markedet for energibesparende apparater, skal du være opmærksom på incitamenter fra producenten af ​​apparater og offentlige myndigheder. Jorden er alt vores ansvar og starter i dit køkken og bad kan gøre en enorm forskel.

Freshome læser deler med os dine energibesparende tips til dit badeværelse og køkken rum!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar